Tiesto запускає нову серію міксів PDF Друк e-mail
Написав Dj Sky   
Середа, 14 квітня 2010, 00:46
Після в усіх відношеннях успішної серії ‘In Search of Sunrise’ музикант вирішив почати з чистого аркуша разом з власним лейблом Musical Freedom, який працюватиме у відмінному від Black Hole Recordings напрямі.

Tiesto розповів: «Зробивши з серією ISOS все, що було в моїх силах, я відчув, що пора залишити минуле у спокої і придумати щось нове. Серія ISOS стала для мене неймовірним досвідом, але оскільки мої музичні смаки змінилися, я вирішив, що мої DJ мікси повинні змінитися разом з ними. Black Hole збираються випустити ще одну компіляцію ISOS, але відверто кажучи, я до неї жодного відношення не маю. Я продав свою частину компанії Arny Bink і тепер ніяк не пов'язаний з діяльністю або доходами Black Hole Recordings».

Про нову серію міксів ді-джей відгукується вельми оптимістично: «Мікси завжди були дуже важливою частиною моєї творчості як ді-джея, і на цей раз я хотів зробити щось абсолютно особливе: що те, що знову розсуне кордони цього формату. Я все ще постійно розвиваюся як артист і ді-джей, і тому мене постійно надихають довколишні люди, і музиканти, з якими я зустрічаюся. Не можу дочекатись того моменту, коли зможу поділитися цим зі світом!»

Перший мікс нової серії вийде восени цього року.

Цікава стаття? Поділись нею з іншими:

Додати коментар

Захисний код
Оновити