Нічний клуб "Панорама" PDF Друк e-mail

Нічний клуб PANORAMA CLUB розташованийна 4-му поверсі розважального комплексу PANORAMA PLAZA. Клуб орієнтований на формат денс - клубу та покликаний відповідати високим стандартам в технічному оснащенніта програмному наповненні заходів.

Аудиторія клубу - представники сфери культури, шоу - бізнесу та політики, моделі та фотографи, успішні бізнесмени та фешн - молодь. PANORAMA CLUB увесь час відповідає високим вимогам та стандартам і по праву вважається танцювальним майданчиком Івано-Франківська №1.

Музичний формат клубу - Disco House, Electro House, диктується популярними світовими музичними тенденціями. Тут проходять виступи кращих DJ, яскраві вечірки і фешн - події. Серед резидентів клубу топ - DJ’s, чемпіони та призери відкритих обласних чемпіонатів і справді улюбленці публіки.

PANORAMA CLUB - це діагноз безтурботного драйву і цілої клубної епохи. Час показав, що наш проект росте, пізнає краще і вміє цим кращим ділитися. Наш клуб люблять, цінують і це взаємно!

Розвиток є неминучим і, насправді, навіть незалежним від нас, адже ми, як будь - яка особистість, переступивши поріг зрілості, неминуче формуємо своє власне непідробне і неповторне сприйняття смачного і модного.
У 2011 році клуб PANORAMA CLUB відзначив своє пя’тиріччя. Для клубу це певний вік. Приходить час клубу мінятись, розвиватись і йти далі. Проте ми гордимося, що весь цей час, незмінно, клуб знаходиться в епіцентрі клубного життя Івано-Франківська. Щотижня тут б'ється пульс нічного міста, тут проходять найгучніші вечірки,тут збирається колір світського життя і найкрасивіші дівчата нашого улюбленого міста.

Резиденти клубу (окремо)

Вночі.

PANORAMA CLUB - єдиний клуб, де свято кожен день - вечірки тут проходять з понеділка по неділю, радуючи своїх гостей відмінною музикою навіть у виснажливі робочі будні.

Вдень.

PANORAMA CLUB - це затишне кафе, що славиться справді унікальним пивом ПАНОРАМА, смачною піцою, виготовленою кращим в місті піцайолами, фруктовими та легкоалькогольними коктейлями, запашною кавою. В 11:00 відкриває роботу болінг - клуб Панорама. Працюють 9 професійних доріжок та інструктори. Детальніше про боулінг, та програму боулінг - чемпіонатів дивіться в розділі «Боулінг».

Україна

м.Івано-Франківськ
вул. Північний Бульвар 2А

ТРК «ПАНОРАМА-ПЛАЗА»
4ий поверх

Графік роботи:

Ми працюєм для Вас кожен день, з понеділка до неділі.
Пн. з 17. 00 до 04.00
Вт. - Пт. - з 15.00 до 04.00
Сб. - Нд. - з 11.00 до 04.00 

http://www.panclub.com.ua 

Цікава стаття? Поділись нею з іншими:

Коментарі 

0 #5 Оля 2011-11-17 01:27 Я підтримую Анну…так ж сама ситуація…на рахунок охорони,вони не професійно ставляться до відвідувачів…пихаті,з лі ЧУДОВИСЬКА…завжди їм щось не так..я проти цього клубу..народ це просто ужас..коли ти хочеш піти на дискотеку, з хорошим настроєм туди приходиш,а вони не пускають,це такий облом…цей клуб опустився нище плінтусу..ось ваш теперішній рівень… Цитувати

0 #4 Джони 2011-08-08 18:01 шанитаж Цитувати

0 #3 Анна 2011-05-10 04:48 Шановні адміни і керуючі клубу куди ви дивитесь коли наймаєте на роботу неадекватну і бидлотну охорону яка позволяє робити собі що хоче??? Позвільняти всіх! Я в суботу 7 травня з друзями прийшов хотів гарно провести час погравши боулінг ну ваша бидлотна і хамська охорона мене з друзями непустила перший раз сказала що немає місць а другий раз після того як ми замовили доріжку нам сказали що ми не підходимо по фейс контролю! Знаэте що я вам скажу срав я на ваш клуб ы на ваш боулінг є багато клубів де все дисципліновано і організовано! Усім своїм знайомим і друзям буду радити щоб вони ваш заклад невідвідували і взагалі зроблю антирекламу про ваш клуб… Клієнтів ви багато втратите!!! Робіть висновки! Цитувати

0 #2 христя 2010-11-29 22:05 Цитувати

0 #1 0987647207 андрій 2010-11-10 17:27 де є фотки із хеловіна))) Цитувати

Додати коментар

Захисний код
Оновити