Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community]: Клуб рибалок - Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community]

Перейти до вмісту

Раді Вас вітати на Клубному Форумі Івано-Франківська [Club Music Community]

Ласкаво просимо на Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community], ми рекомендуємо Вам зареєструватися (Реєструватися зараз або Авторизуватися).Після реєстрації, Вам буде доступно безліч прихованих можливостей, таких як:

• Створення тем і відповіді в темах
  • Доступ до особистого профілю
  • Додавання подій в календар
  • Створення і управління списком друзів
  • Доступ до системи репутації
  • та багато чого іншого!
Guest Message © 2012 DevFuse
  • 12 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Клуб рибалок Рибалка - як хоббі, вид спорту чи відпочинку... Оцінка: ***** 1 Голосів

Опитування: чим ви цікавитесь в рамках теми? (30 користувачів проголосувало)

як ви ставитесь до відпускання риби?

1. відпускаю всю (1 голосів [12.50%])

Відсоток голосів: 12.50%

2. всю забираю, бо сусіди не можуть наїстись риби, , а діти лижуть шиби з голоду))) (0 голосів [0.00%])

Відсоток голосів: 0.00%

3. відпускаю маленьу і рідкісну(червонокнижну) (6 голосів [75.00%])

Відсоток голосів: 75.00%

4. маленьку відпускаю, а велику складаю у майонезну баночку))) (1 голосів [12.50%])

Відсоток голосів: 12.50%

Голосувати Гості не можуть голосувати

#1 Користувач офлайн   Outsider 

• nihilist
  • Група: V.I.P
Репутація: 49

Відправлено 13 Жовтень 2009 - 21:47

ідея визрівала вже досить давно, але щось руки не доходили створити тему , мета якої зібрати тут форумчан , які мають безпосереднє відношення до даного виду (як відпочинку так і спорту, то вже кому як)))

особисто знаю що з форуму цікавляться цим ділом Тоха і Макс, ще щось там про себе давав знати Ларс, але то є дуже рідкий гусь в наших краях, так що чекаєм на поповнення нашого рибацького клубу, в перспективі можлива організація спільного відпочинку  і взагалі цікаве спілкування (надіюсь)

Зображення

Пішов з форуму. Зображення

0

#2 Користувач офлайн   Outsider 

• nihilist

Відправлено 21 Жовтень 2009 - 21:08

до речі, на минулих вихідних був з ночовкою в Тустані- так мене прям вбило наніц безнаказаність місцевих браконєрів- серед білого дня, на очах у десятка риблоловів два дєятелі розтягнули з лодки на 300 метрів сітку , а потом засіли на бережку і чекали поки туди набереться риби.
я вже не кажу про підростаюче покоління- діти по 10-13 років з павуками по 1,5 х1,5 метра фільтрують воду у липі і дністрі, і ще й огризаються, мол - а елекровудками б*ють, то шо , а нам так не можна. загалом ситуація плачевна.
і це при тому, що кажуть, що рибінспекція там ще ходить, мабуть не туда ходить, а коли йде то ворон по небу рахує
під стінку б їх усіх!Зображення

0

#3 Користувач офлайн   musicfun2005 

• Бригадир
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Група: Користувачі
Репутація: 4

Відправлено 21 Жовтень 2009 - 23:20

Кльова ідея, але її напевне треба перейменувати або просто додати про мисливство...бо це тоже дуже цікаве "захоплення" і багато хто ним заплюється...при настанні мені 21 отримав свою зброю легально і от тепер ходжу полюю разом із батьком. Мисливством займаюсь уже років десь 5-6...але то було без зброї, так би мовити дивився і заздрив...жалко шо незавжди вдається фотати "здобич", але основні моменти стараюсЬ помічати, так як от на Відкритті сезону полювання 2009. Нижче наведу пару фот:

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

ПиСи: мисливство кльова штука, навіть дуже...напевне робить тебе більше чоловіком із підлітка...Прекрасне вічуття коли ти зранку встаєш *не після будуна , або якоїсь паті* йдеш снігом по коліна 3-4 години уже без надії на здобич і впольовуєш зайця або лисицю...ех...кльово воно все ж таки...може хто сь мене не зрозуміє, але то таке....=)

Далі по-темі

Рибалкою займаюсЬ практично від малого, бували різні випадки...ловиу як і на "сіти" так і на спінінги, донки, остом, екраном, саки, "сіни" і просту вудочЬку...тепер тато балони із киснем прикупив + гарпун і ласти, будем із потеплішанням пробувати підводною рибалкою займатисЬ. Часто рибалю на Дністрі (міст як їхати із Калуша дорогою  в Галич є міст), у с.Довпотів на Дністрі, с. Мошківці, с. Мельниці (Львівська обл. р. Дністер),  у Бурштині, на р. Лімниці і всюда де "клює" ;) Цього року відпочивав у Мізуні на Звигоді, також зловив пару форелей на уху... Взагалі рибалка, мисливство і походи в гори це здоровий вид відпочинку літом ЗображенняНижче наведу пару фот. Нажаль коли їдеться на рибалку не завжди є цифровик біля себе, а так то було б фот більше))

Ну вот:

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
0

#4 Користувач офлайн   Fan@Tasy 

• Крутящий винил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
Репутація: 20

Відправлено 21 Жовтень 2009 - 23:36

ех...дивлюсь на тих бідних тварин, аж плакати хочеться!

хіба вартує то задоволення яке ти отримуеш від полювання життя цих нів чому не винних тварин?(((
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

0

#5 Користувач офлайн   musicfun2005 

• Бригадир

Відправлено 21 Жовтень 2009 - 23:58

Фен, соплі не розпускать! Всьо вартує=)
0

#6 Користувач офлайн   Dees 

• fucking Rock'n'Roll
  • Перейти до галереї
  • Група: Модератори
Репутація: 79

Відправлено 22 Жовтень 2009 - 00:24

"...а ше могли жити і жити..."

шото не приваблює мене отаке,пах пах, хоть і ходив на охоту, бачив як лося завалили то ппц чуть не плакав,а мужики прийшли раз раз ножиками попакували погрузили всьо ура день удачний...хрень кароче(
мяФ...ЗображенняЗображення

0

#7 Користувач офлайн   Marsel 

• root
  • Перейти до галереї
  • Група: Адмін
Репутація: 1.053

Відправлено 22 Жовтень 2009 - 08:06

Аналогічно до полювання не дуже відношусь позитивно, але що стосується рибалки, то при можливості стараюсь хоч раз в пів року їздити з ночовкою десь рибу половити :)

0

#8 Користувач офлайн   tonix 

• forward thinking
Репутація: 72

Відправлено 22 Жовтень 2009 - 09:59

без сумніву, всі ці пернаті були вбиті в порядку самооборони))
он хочет на нас напасть (с)
Зображення
Зображення
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення БУДЬ МОЕЙ ЕДОЙ!
0

#9 Користувач офлайн   musicfun2005 

• Бригадир

Відправлено 22 Жовтень 2009 - 10:42

Перегляд повідомленняDees (21.10.2009, 23:24) писав:

"...а ше могли жити і жити..."

шото не приваблює мене отаке,пах пах, хоть і ходив на охоту, бачив як лося завалили то ппц чуть не плакав,а мужики прийшли раз раз ножиками попакували погрузили всьо ура день удачний...хрень кароче(

ну кожному своє))))
0

#10 Користувач офлайн   Outsider 

• nihilist

Відправлено 22 Жовтень 2009 - 21:42

Перегляд повідомленняmusicfun2005 (21.10.2009, 23:20) писав:

Кльова ідея, але її напевне треба перейменувати або просто додати про мисливство.

поправив тему, тепер у нас тут клуб мисливців і риболовів

Зображення

Зображення

полювання теж подобається, принаймі згадую те , коли теж був у ролі спостерігача і помічника (качки скубав) , але із дороговизною даного виду спорту, і всякими мороками з документацією, думаю що візьму собі пневматичну ришницю, принаймі качки з неї можна щибати))

2 Феня- нічого тут страшного немає, ти хоч колись курку зарубував на булйон?? тим більше ,якщо мати міру, а не косити гори м*яса ,а потім не знати що з ним робити, те саме стосується і рибалки, то ніякої шкоди ти не заподієш.

гріше коли бики по селах перекривають весь дністер сітками, і потім продають ту  рибу за копійки, а гроші пропивають.

я вже не говорю про елекровудочників, я б цих уродів взагалі сажав, і ліпив від 5 років як мінімум, або на місці б пускав у воду під дію вудки!!! Зображення

0

#11 Користувач офлайн   musicfun2005 

• Бригадир

Відправлено 22 Жовтень 2009 - 22:56

Перегляд повідомленняOutsider (22.10.2009, 20:42) писав:

поправив тему, тепер у нас тут клуб мисливців і риболовів

Зображення

Зображення

полювання теж подобається, принаймі згадую те , коли теж був у ролі спостерігача і помічника (качки скубав) , але із дороговизною даного виду спорту, і всякими мороками з документацією, думаю що візьму собі пневматичну ришницю, принаймі качки з неї можна щибати))

2 Феня- нічого тут страшного немає, ти хоч колись курку зарубував на булйон?? тим більше ,якщо мати міру, а не косити гори м*яса ,а потім не знати що з ним робити, те саме стосується і рибалки, то ніякої шкоди ти не заподієш.

гріше коли бики по селах перекривають весь дністер сітками, і потім продають ту  рибу за копійки, а гроші пропивають.

я вже не говорю про елекровудочників, я б цих уродів взагалі сажав, і ліпив від 5 років як мінімум, або на місці б пускав у воду під дію вудки!!! Зображення

...сильно=) шана тобі ;)
0

#12 Користувач офлайн   maxelectro 

• Тусовщик
  • PіpPіpPіpPіp
Репутація: 0

Відправлено 23 Жовтень 2009 - 21:27

Всім доброго вечору. От сидів з лисим,.... ой тобто Аутсайдером :tongue: в асьці спілкувались на тему десь поїхати порибачити, проте так як зараз прихворав і сижу дома то приходиться тільки згадувати минуле і думати куда б і то махнути)
Прочитав цю темку......... скажу з свого боку що рибальство і мисливство особисто для мене ОФІГЕННА штука!!!! полюбив це ще з дитинства так як і тато і діди мої це люб*ять!
Нелюблю і нерозумію тільки одного ........... браконерства!!!!!!! а ПОтім ходиш на полювання і чуєш оклики - "Мол....Б......ь де вся дичина подівалась і так далі" так само і на рибалці!!!
Звичайно всім нам любителям і фанатам цього діла хочеться повертатись зі здобиччу додому, фоткатись і показувати скільки ми "здобули" вчора риби чи дичини.....
Хоча з другого боку.... все має свої плюси і мінуси! А головне підходити до того з розумом і насолоджуватись процесом :120:

До musicfun2005 бачив фоти з полювання часом не Марківці?)

Ідея зібратись на рибалку з форумом зацікавила)))
Зображення
0

#13 Користувач офлайн   Outsider 

• nihilist

Відправлено 23 Жовтень 2009 - 21:46

оскільки тема більш менш ожила і думаю має майбутнє, урочисто під звук мисливсьокого ріжка перейменовую її у клуб мисливців і рибалок )))
ідею Макса підтримую повністю, але то вже мабуть буде в новому сезоні((

0

#14 Користувач офлайн   EddyFord 

• Бригадир
  • Перейти до галереї
Репутація: 13

Відправлено 24 Жовтень 2009 - 17:10

Перегляд повідомленняOutsider (22.10.2009, 20:42) писав:

я вже не говорю про елекровудочників, я б цих уродів взагалі сажав, і ліпив від 5 років як мінімум, або на місці б пускав у воду під дію вудки!!

Зображення

ахах...троха зажостко...але нєфіг на електро вудки лапати =)))

0

#15 Користувач офлайн   musicfun2005 

• Бригадир

Відправлено 24 Жовтень 2009 - 18:14

ахах....на кол посадили тіпа :poz:
0

#16 Користувач офлайн   musicfun2005 

• Бригадир

Відправлено 25 Жовтень 2009 - 16:04

Перегляд повідомленняmaxelectro (23.10.2009, 21:27) писав:

Всім доброго вечору. От сидів з лисим,.... ой тобто Аутсайдером :tongue: в асьці спілкувались на тему десь поїхати порибачити, проте так як зараз прихворав і сижу дома то приходиться тільки згадувати минуле і думати куда б і то махнути)
Прочитав цю темку......... скажу з свого боку що рибальство і мисливство особисто для мене ОФІГЕННА штука!!!! полюбив це ще з дитинства так як і тато і діди мої це люб*ять!
Нелюблю і нерозумію тільки одного ........... браконерства!!!!!!! а ПОтім ходиш на полювання і чуєш оклики - "Мол....Б......ь де вся дичина подівалась і так далі" так само і на рибалці!!!
Звичайно всім нам любителям і фанатам цього діла хочеться повертатись зі здобиччу додому, фоткатись і показувати скільки ми "здобули" вчора риби чи дичини.....
Хоча з другого боку.... все має свої плюси і мінуси! А головне підходити до того з розумом і насолоджуватись процесом :120:

До musicfun2005 бачив фоти з полювання часом не Марківці?)

Ідея зібратись на рибалку з форумом зацікавила)))

не, з полювання то фоти із Томашівців, там є стави і качєчьКі там собі спокійно плаваютЬ....а Марківці, то є фота де купа окунів у тазіку...то з відти...то Бурштинське море...))) давайте якосЬ разом на рибалку чухнемо на пару ночей....))
0

#17 Користувач офлайн   Outsider 

• nihilist

Відправлено 26 Жовтень 2009 - 22:50

а у кого є пневмат(рушниця чи пістоль) і які про них можете сказати відгуки, варто чи ні брати собі таке ?

0

#18 Користувач офлайн   EddyFord 

• Бригадир
  • Перейти до галереї
Репутація: 13

Відправлено 26 Жовтень 2009 - 23:18

Перегляд повідомленняOutsider (26.10.2009, 21:50) писав:

а у кого є пневмат(рушниця чи пістоль) і які про них можете сказати відгуки, варто чи ні брати собі таке ?

є рушниця, крута штука, з опикою, на мою думку то проста забавка виїхати з друзями на природу на ночовку, набухатись, а зранку з будуна по бутилкам фігарити, або по воронам в ночі щоб не мішали спати.. =)

0

#19 Користувач офлайн   musicfun2005 

• Бригадир

Відправлено 27 Жовтень 2009 - 14:44

Перегляд повідомленняOutsider (26.10.2009, 22:50) писав:

...маю)))непогана штука, тільки одне, коли хоть один раз стрілив із справжньою а не з пневмата, то відчуваєш рівенЬ))) Своєї фотки немаю бо зараз не дома, от є фота друга. Гімецька якість ,приціл крутий і дуже дорога, дерев"яний приклад, біля 2000 грн. (та шо нижче)....

Зображення

п.с.: Ше пару фоток...

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
0

#20 Користувач офлайн   Outsider 

• nihilist

Відправлено 27 Жовтень 2009 - 22:15

2 ласт

Цитата

Гімецька якість ,приціл крутий і дуже дорога, дерев"яний приклад, біля 2000 грн. (та шо нижче)....
ну як я бачу із фото то рушниця типу ППП (про марку нічого не скажу бо не можу опізнати)- якщо можеш , напиши модель , і в принципі, для свого класу вона по нормальні ціні. мене більше цікавлять пспішки, хоч у них і щвидкість полоьту набагато менша, але мені таке більше подобається, от на даний момент оприділився но оцій моделі
Зображення

0

Поділитися темою:

• 12 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Згорнути категорію Похожие темы

Название темы Автор Статистика Последнее сообщение
Закрытая тема Опитування:    Який клуб в Франківську ви полюбляєте найбільше? * * * * *
Де ви найчастіше буваєте?
Dj Sky 
  • 92 Ответов
  • 11.996 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) 10.06.2006, Liquid soul , арт-клуб Химера Dj Sky 
  • 5 Ответов
  • 1.392 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) 7-го березня @ нічний клуб "Релакс"
Dub-Ro Birthday Party
Fan@Tasy 
  • 2 Ответов
  • 1.306 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) 25.02 НІЧНИЙ КЛУБ "ПЛАЗМА"
DJ ANNA LEE "7 DAYS OF LOVE"
Dj Les 
  • 9 Ответов
  • 3.060 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) Прикрепления 03.02.06 @ нічний клуб "Релакс" Fan@Tasy 
  • 9 Ответов
  • 4.679 Просмотров

1 людей читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 схованих користувачів