Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community]: Цифровые наркотики - хтось щось чув? - Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community]

Перейти до вмісту

Раді Вас вітати на Клубному Форумі Івано-Франківська [Club Music Community]

Ласкаво просимо на Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community], ми рекомендуємо Вам зареєструватися (Реєструватися зараз або Авторизуватися).Після реєстрації, Вам буде доступно безліч прихованих можливостей, таких як:

• Створення тем і відповіді в темах
  • Доступ до особистого профілю
  • Додавання подій в календар
  • Створення і управління списком друзів
  • Доступ до системи репутації
  • та багато чого іншого!
Guest Message © 2012 DevFuse
  • 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Цифровые наркотики - хтось щось чув? Оцінка: -----

#21 Користувач офлайн   Jurgen 

• ViP персона
  • Група: V.I.P
Репутація: 17

Відправлено 07 Липень 2009 - 19:51

кофф а ти думав шо? це тобі не хіханькі хаханькі)))
нє люди, краще транс!)))

0

#22 Користувач офлайн   Sprite 

• Trause - it's music.
  • Перейти до галереї
Репутація: 30

Відправлено 07 Липень 2009 - 23:20

Перегляд повідомленняElectroM@n (7.7.2009, 19:50) писав:

кому треба пишіть в мене є всі наркотіки(аудіо)

Ну от бачите, з аудіо-наркотиками появились і аудіо-бариги :31: (без обід =))

Орест і Шура відмовились робити так, щоб всі люди хрюкали, тому пішли і на ничку самі нахрюкались =)))

П.С. Отак і появився свинячий грип =))))))

0

#23 Користувач офлайн   energizer 

• Батарейка
Репутація: 0

Відправлено 07 Липень 2009 - 23:42

Найшов собі), зараз качаю)

Энерджайзер (Energizer.mp3)

Зображення

Увеличенная энергия и настороженность, уменьшенная потребность в сне, эйфория, увеличенное чувство сексуальности, и визуальных и слуховых галлюцинациях.
Мій заряд закінчиться ще не скоро! :)
0

#24 Користувач офлайн   Sprite 

• Trause - it's music.
  • Перейти до галереї
Репутація: 30

Відправлено 08 Липень 2009 - 00:03

Перегляд повідомленняenergizer (7.7.2009, 23:42) писав:

эйфория, увеличенное чувство сексуальности, и визуальных и слуховых галлюцинациях.

По-моєму в тебе це було і без наркотиків :blink: :31:

0

#25 Користувач офлайн   energizer 

• Батарейка

Відправлено 08 Липень 2009 - 00:06

Перегляд повідомленняSprite (8.7.2009, 0:03) писав:

По-моєму в тебе це було і без наркотиків :blink: :31:

Коли?!?) невже я за собою вже перестав таке замічати)
Мій заряд закінчиться ще не скоро! :)
0

#26 Користувач офлайн   EddyFord 

• Бригадир
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до галереї
  • Група: Користувачі
Репутація: 13

Відправлено 08 Липень 2009 - 14:20

скачав я цю хрєнь ніфіга воно тупо не діє...слухав 30 хвилин....ужО голова боліти почала

0

#27 Користувач офлайн   Dj Orest'MC 

• Бригадир
  • Перейти до галереї
Репутація: 25

Відправлено 08 Липень 2009 - 15:12

та воно не вставляє, воно формує установку на щось...тут треба брати програму Штайнберг, яка розділяє трек почастотно на звукові дорожки і дивитись на прописану в ній інфо.
я не нагнітаю, але насправді ця річ не є такою безпечною і безобідною як здається - поясню чому. ніхто не знає що в ній і з якою метою прописано, а різні релаксові звуки чи ефект фленджера чи панорами, це для перегрузу звукового аналізатора - простіше кажучи вуха. інфо яка сприймається височною долею головних півкуль мозгу людини, трансформується в декодовану інфо в підкірку та лобні долі мозгу які відповідають за свідомість. і мозг в свою чергу вступає в рзонанс з евокаторним сигналом. в ньому інформація(будь-якого виду) за допомогою іррадіації нервового збудження попадає в середній мозог там знахдяться зорові горби, якщо інфо яка зашита в ролік спрямована на відтворення якогось образу - то можливі певні галюцинації, особливо будуть проявлятися під час сну або в стані алкогольного сп"яніння, під час куріння плану підсилювати стан неадекватності. В той же час якщо кодована інфо належить до іншого змісту - ну наприклад відчуття розслабленості чи ейфорії - тоді ця інфо побадає в потиличну зону "так звані центри щастя" і генерує виділення - ФЕРОМОНУ, гормон щастя - наслідок - стан релаксації, безтурботності і т.д.
я старався написати просто - простіше вже не вийде.
Це я привів позитивний приклад, він спрацьовує при позитивній установці закодованої інфо, а тепер уявіть що там прописано щось інакше...наслідки не прогнозовані, так як не проявляються одразу. в той же час впливають на поведінку людини і на її мотивацію - тобто дії людини не усвідомлені, але нею сприймаються як мотивовані і потрібні.
розкажу приклад з своєї історії - я колись будучи студентом і фанатіючи від психології(це дійсно велика наука) відвідував курси гіпнозу, Там ми провдили свої "безобідні експерименти" - була сформована установка в дівчинки на яку направлялася евокаторна установка, щоб стерти з її пам"яті цифру "2". після цього їй дававалася задачка "скільки буде 8 поділити на 4" і вона це ніяк не могла порахувати тільки тому що в неї з пам2яті була стерта "2", потім ми її повертали назад і все було норм.
це я провів один з самих простих елементарних прикладів. А тепер уявіть ви слухаєте щось і навіть не знаєте що то. Для вас це просто набір звуків, а для когось чітка Еріксіанська методика гіпнозу побудована ще на методах НЛП та нових знаннях з екранології. ось тільки з якою метою?
ПС. доречі попередня передвиборна компанія Леді Ю використовувала також ці техніки і Обами також.
сама страшна зброя це не та яка спрямована на вас у вигляді пістолета. а та яку ви навіть не помічаєте і руйнути самі ж себе.
Загалом мене ця темка зацікавила - скоро скачаю, або може хтось має киньте мені в асю, постараюсь розібратись.
З повагою і надією....Орест.

0

#28 Користувач офлайн   Technik 

• МОГУ ПОСЛАТЬ ... !!!
Репутація: 65

Відправлено 11 Липень 2009 - 12:29

ось найшов відео репортаж, вельми цікавий!

Вся правда про Аудио Наркотики (Sound Drugs)

це вже більш історичне відео!

Вся правда про Аудио Наркотики (Sound Drugs)

0

#29 Користувач офлайн   Technik 

• МОГУ ПОСЛАТЬ ... !!!
Репутація: 65

Відправлено 11 Липень 2009 - 12:46

I-Doser (Аудионаркотики)+ Абсолютно все дозы [drg + mp3] скачати

http://letitbit.net/download/ee8f905a13/I_...lDoses.rar.html
або
http://depositfiles....files/29pzx1pvu
або
http://uploadbox.com/files/d2fd85ea99

опис
http://blackcat.or.kz/soft/59559-i-doser-a...zy-drg-mp3.html

0

#30 Користувач офлайн   tonix 

• forward thinking
Репутація: 72

Відправлено 11 Липень 2009 - 13:20

давно цікавився цією тематикою, зокрема історичним підгрунтям. неможливо на 100% заперечити факт проведення даних дослідів. на рахунок нацистської німеччини - сумніваюсь, це просто пережитки минулого, коли німців звинувачували у чому тільки можна, зокрема у синтезі потужних психотропних наркотиків, створенні тесла-установки, машини часу, живих мерців, лазерів і генераторів стелс-поля)) а от хлопчики із цру і кгб, на правах переможців сірої нацистської чуми, думаю, цілком могли побавитися в таке. і от зараз, коли оці наробки потрапляють із лабораторій в потрібні руки, сценарій доволі плоский. тепер хтось дуже активно просуває цю "тему" в маси (згадайте, як раптово, ніби "незвідки", це появилося - і зразу так барвисто, популярно і масштабно, а ніколи просто так ніщо не появляється, а простіше, ця фігня має форму спланованої акції з використанням створених під подібні речі соціальних мереж, типу "однокласників"), а відповідно, якщо це діє і в перспективі сулить комусь великі бариші, то знайдуться і ті, хто захоче завадити (або зробити вид, що заважають), бо зараз дуже модно сіяти в людях невизначеність та сумніви. це особиста справа кожного, як до цього ставитися, відверто я ставлюся дуже насторожено. пробував, ковбасило, причом ковбасило крєпко. уявляю, що би під планом було. можливо, на одних людей діє, на інших - не дуже, що я знаю?? є ж випадки непіддатливості гіпнозу, так мабуть і тут..мабуть, треба пообережніше, тим більше, не все так просто, коли маємо справу з подібними методами програмування свідомості. особисто мені це нецікаво і непотрібно.
Зображення
Зображення
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення БУДЬ МОЕЙ ЕДОЙ!
0

#31 Користувач офлайн   Outsider 

• nihilist
Репутація: 49

Відправлено 13 Липень 2009 - 12:14

Цитата

особисто мені це нецікаво і непотрібно.

підтримую, як казали наші предки, добре те , що з землі росте :gigi: (але щоб без гербіцидів!)
а всяка аудіо і відео фігня то для дурнів, хай слухають, може менше їх стане!
з.і. мдя, треба за книжки знову сідати, а то вже важко розумію що Орко катає))

Пішов з форуму. Зображення

0

#32 Користувач офлайн   Teksha 

• Бригадир
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp

Відправлено 13 Липень 2009 - 14:38

кому цікаво можете послухати
Зображення

0

#33 Користувач офлайн   pavelmint 

• Клабер
  • PіpPіpPіp

Відправлено 13 Липень 2009 - 15:00

після всього що тут понаписували. щось вже і слухати не хочеться. хоча я думаю тут все залежить чи людина в це вірить чи ні, якщо буде думати, що її буде ковбасити - то її точно прокачає)))
0

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Згорнути категорію Похожие темы

Название темы Автор Статистика Последнее сообщение
Открытая тема (есть новые ответы) Потрібно шоу, Dj,... пишіть, чи можете запропонувати щось нам, також пишіть
Тернопіль
potata-aisha 
  • 9 Ответов
  • 2.819 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) 10 причин не употреб*ять наркотики перед первым свиданием Technik 
  • 1 Ответов
  • 202 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) Цифровые наркотики убивают Dj Sky 
  • 2 Ответов
  • 412 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) Хто яку гру полюбляє шпіляти, і чи взагалі хтось їх шпіляє?
GAME
Teodor16 
  • 19 Ответов
  • 1.251 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) Щось на зразок опитування ... Paranoizer 
  • 3 Ответов
  • 1.280 Просмотров

1 людей читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 схованих користувачів