Раді Вас вітати на Клубному Форумі Івано-Франківська [Club Music Community]
![]() |
|
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
МВЦ Godskitchen Urban Wave. Хедлайнер – Armin Van Buuren! | 14.02.08 |
Відправлено 18 Лютий 2009 - 00:59
як фанатка трансу про музику можу сказати-супер класно.і блейк, і армін... ну армін взагалі відіграв на 100%, навіть краще, ніж на глобал гезерінг. світло було так собі, могло б бути креативніше...
організація-ну з гардеробами звичайно капец, і на барах черги були...
ще було багато биків, що портило картину...
троха було пяних...
але загалом, як сказав мій чеський друг - нарешті тут я побачив, що україна - це європа...бо було багато креативних молодих людей, яким просто подобалась музика...
що б хто не казав про арміна, але він реально відчуває публіку і робить геніальніші речі...
організація-ну з гардеробами звичайно капец, і на барах черги були...
ще було багато биків, що портило картину...
троха було пяних...
але загалом, як сказав мій чеський друг - нарешті тут я побачив, що україна - це європа...бо було багато креативних молодих людей, яким просто подобалась музика...
що б хто не казав про арміна, але він реально відчуває публіку і робить геніальніші речі...
Відправлено 18 Лютий 2009 - 02:01
Як на мене було дуже класно, Армін,доказав що він найкращий.
Я отримав більше чим очікував !
позитивні люди, люди в костюмах , публіка дійсно класна ,а бидла як раз і не побачив багато ,були екземпляри звичайно але ... , напевно його просто я і не хотів бачити ,а як кажуть "кожен бачить те ,що хоче"
ПС. доречі був і чистий і тверезий ,а задоволення отримав ОГО-го
Всім хто хотів, але не поїхав "Ви багато втратили " і ще 1 "це дійсно коштувало своїх грошей!"
позитивні люди, люди в костюмах , публіка дійсно класна ,а бидла як раз і не побачив багато ,були екземпляри звичайно але ... , напевно його просто я і не хотів бачити ,а як кажуть "кожен бачить те ,що хоче"
Всім хто хотів, але не поїхав "Ви багато втратили " і ще 1 "це дійсно коштувало своїх грошей!"

Відправлено 18 Лютий 2009 - 06:51
Уважно слухайте на цьому тижні АСОТ- там АрмінКО обов"язково згадає за Київ!
Я не можу казати що якийсь стиль музики гірший за інший, якщо він здатний зробити щасливішою хоча б одну людину на Землі...
DJ Tiesto

DJ Tiesto

Відправлено 18 Лютий 2009 - 10:57
Як на мене було дуже класно, Армін,доказав що він найкращий.
ппкс!
на наступний рік поїду обов'язково
ще й касцюмчик собі придумаю прікольний
Відправлено 19 Лютий 2009 - 19:08
ану скажіть мені, хто це на відео з сайту godkitchen чіста гаваріт, что он прієхал с івано-франковска?
якщо ця людина і в житті російськомовна, то ок, але йолки, якщо тільки того,що в києві на паті-то повний антиріспект.
якщо ця людина і в житті російськомовна, то ок, але йолки, якщо тільки того,що в києві на паті-то повний антиріспект.
Відправлено 19 Лютий 2009 - 21:42
от за це великий респект чувак!

Відправлено 19 Лютий 2009 - 21:43
Nosorrow (19.2.2009, 18:08) писав:
яка різниця на якій мові говорить людина
чогов тебе немає такого ставлення до англійської китайської чи ще якоїсь

Відправлено 20 Лютий 2009 - 11:27
koff (19.2.2009, 20:43) писав:
яка різниця на якій мові говорить людина
та того, що це повний рагулізм і комплекс меншовартості в "сталіце разгаварівать на общєпанятном", з таким галицьким акцентом. шось типу відриватись в темних очках в клубі, щоб це круто виглядало
а звідки ти знаєш моє ставлення до англійської чи китайської?
ну але не буду спамити. Армін всіх порвав, а землякам з відео привіт, звичайно
Відправлено 20 Лютий 2009 - 13:12
Nosorrow (20.2.2009, 10:27) писав:
відриватись в темних очках в клубі, щоб це круто виглядало
а вмене наприклад очі чутливі і поганий зір і я майжезавждии в окулярах і не тому шо це круто
поверхневі погляди...

Відправлено 20 Лютий 2009 - 16:03
koff (20.2.2009, 12:12) писав:
а вмене наприклад очі чутливі і поганий зір і я майжезавждии в окулярах і не тому шо це круто
поверхневі погляди...

поверхневі погляди...
я вас прошу- чомусь в Європі в нормальних клубах фіг когось в темних окулярах знайдете. вони так вичисляють "неєвропейців".
так що ще у кого поверхневі погляди.. у нас якась відстала клубна культура з тими окулярами - куди не зайду, типу круті клабери понтуються...
Поділитися темою:
Згорнути категорію Похожие темы
| Название темы | Автор | Статистика | Последнее сообщение | |
|---|---|---|---|---|
![]() |
12.12.2009 Godskitchen Urban Wave #10 @ МВЦ, Киев
|
sony smile ![]() |
|
|
![]() |
Десятый, юбилейный Godskitchen Urban Wave | 12.12.09|
Выступит гениальный музыкант Jerome Isma-Ae! |
V-Tik ![]() |
|
|
![]() |
Godskitchen Urban Wave 15 ноября в МВЦ (Киев) |
Sir Junyor ![]() |
|
|
![]() |
19 Квітня, GODSKITCHEN URBAN WAVE, ABOVE & BEYOND, MARKUS SCHULZ И MARK ETESON @ МВЦ, КИЇВ
кієфь! |
Gift ![]() |
|
|
![]() |
01 грудня 2007 / Ferry Corsten @ Godskitchen Urban Wave
Urban Wave @ Альта Экспо . Київ |
Gift ![]() |
|
|

Допомога

Вхід