Мікшерний пульт Behringer PRO MIXER DX626
PRO MIXER DX626 - професійний високоякісний 3-канальний DJ-мікшер з вбудованим лічильником темпу BPM, в якому втілений заслужено любимий діджеями всього світу (новачками і профі) 3-канальний концепт. Його суперплавний двохсмуговий кроссфейдер ULTRAGLIDE, що витримує до 500,000 робочих циклів, гарантує роки безпроблемної роботи. Серед численних характеристик Ви знайдете три подвійні стереоканали з регулятором чутливості (gain) і 3-смуговим Kill-эквалайзером і один канал з додатковим ULN, що перемикається, мікрофонним входом і функцією Talkover. DX626 до непристойності простий в управлінні і дає можливість цілком розкрити Ваш творчий потенціал. До додаткових особливостей відносяться функція префейдерного прослуховування PFL з опцією Master/PFL і індикатор рівня з утриманням пікових значень (Peak Hold) і окремий індикатор рівня PFL-сигналу. На передній панелі також розташовано гніздо BNC для підключення лампи на `гусячій шийці`.<br />
Компанія Behringer була заснована 1989 року в Німеччині. За цей час вона стала одним із лідерів у галузі виробництва професійного звукового обладнання. Фірма поставляє щирокий спектр продуктів, таких, як концертне обладнання, комп`ютерний запис, товари для Ді Джеїв, підсилювачі, професійне освітлення та інші.
От хочу придбати цю штукенцію і хотів би почути думку людей які від цього шось петрають))
Це для домашнього використання і тому позволити собі шось дорожче покищо не можу(
Може є шось краще в цій ціновій категорії (200$)?
Буду вдячний за допомогу!

Допомога

Вхід