оце є сцена на якій грау

ось це великий танц-пол, для великих)))

звук там просто суперський, я ще не чув такого звуку.... просто БОМБА, качав і головне чистий і мякий бас...задоволення)))
заряджаємся

вже зарядились

пора ставати за кермо))

святкуємо МЕГА-успішний виступ))

реально я дуже задоволений, публіка просто супер, дуже приємно було коли люди показували респекти і підходили читати хто це грає.....просто мега щастя, а коли зліз із сцени ще багато людей підходило просто вітатись і казати "РЕСПЕКТ"))) я в такакій ефорії був шо ппцццц)))))
ну а це великий танц-пол

Фашист таку роздачу робив шо ППЦ.... реально там до 200бпм мабуть доходило а може і більше...жесть....дуже сподобалось...
Кеннон Проджект тож валили сильно - шранзуху, вже не хард-техно.... з мелодіями..супер... підписав платівку в них...зачотно...(вже маю платівки з афтографами Алекса Калвера і Кеннон Проджект)
Мейс грав шранзуху, зачотно... але не дуже таке враження було, що він на ноуті включив сет і грав пясьянс..постійно в нього втикав і час від часу на танц-пол))))
Одеса саундфрікс та Рікі - грали класний електро-теч, таке драйвове техно, Калрека не чув так як сам грау в той час, за розповідями людей кількість людей на танц-полах була приблизно однаковою!!!))))
жаль фест не вібдився, було троха мало людей! очікували більше!
Ранок:

апаратурка))

загальний план))
в цьому кафе ми грілися і набирались сил)))

ночівля в цих палатках 100 грн...)))

де ж наш паравоз?))

ех море...

класно я погуляв)))
Повідомлення відредагував Technik: 22 Серпень 2008 - 17:36

Допомога

Вхід