Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community]: TRAKTOR 3.4 - Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community]

Перейти до вмісту

Раді Вас вітати на Клубному Форумі Івано-Франківська [Club Music Community]

Ласкаво просимо на Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community], ми рекомендуємо Вам зареєструватися (Реєструватися зараз або Авторизуватися).Після реєстрації, Вам буде доступно безліч прихованих можливостей, таких як:

• Створення тем і відповіді в темах
  • Доступ до особистого профілю
  • Додавання подій в календар
  • Створення і управління списком друзів
  • Доступ до системи репутації
  • та багато чого іншого!
Guest Message © 2012 DevFuse
  • 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

TRAKTOR 3.4

#1 Користувач офлайн   Sprite 

• Trause - it's music.
  • Перейти до галереї
  • Група: V.I.P
Репутація: 30

Відправлено 07 Серпень 2008 - 15:08

Traktor DJ Studio - новое поколение профессиональной диджейской программы.
Совершён большой технологический прорыв со времен предыдущих версий, появились бесчисленные новшества для диджеинга в клубах и на вечеринках.
Зображення
Некоторые из наиболее впечатляющих новых возможностей это:
- переход от 2 к 4 виртуальным вертушкам и эмуляция нового четырехканального клубного микшера Allen & Heath Xone:92™, о котором мечтает каждый диджей.
- Пять профессиональных эффектов, синхронизированных по темпу и еще более упрощенное управление поможет вам свести завораживающие миксы!

Traktor DJ Studio 3 это универсальный и всесторонний инструмент для цифрового диджеинга, созданный чтобы отвечать самым высоким профессиональным стандартам. Третье поколение этого программного продукта предлагает вам отличное качество звука в соединении с беспрецедентным набором новых функций - такой комплект раскачает любую вечеринку!
Откройте для себя потенциал Traktor DJ Studio 3 и выйдите на новый простор творчества в создании своих миксов.

Вертушки завтрашнего дня!

TRAKTOR DJ Studio 3 имеет четыре полнофункциональных проигрывателя: вводите в микс петли или сэмплы или
сводите четыре трека одновременно! Встроенный четырехканальный клубный микшер дает возможность вставлять эффекты на каждый канал в отдельности. Внешние вертушки, CD проигрыватели и "железные" эффекты могут быть легко включены в конфигурацию - возможности поистине безграничны.

Новый микшер и продвинутые эффекты.

Престижный клубный микшер Xone:92 был превосходно эмулирован при содействии фирмы Allen & Heath. Его отличный четырехполосный эквалайзер придает вашему миксу удивительную глубину. Кросс-фейдер имеет назначаемые фильтры, что дает вам уникальные возможности миксования на основе частотных полос и совершенно новые ощущения! Пять профессиональных эффектов с синхронизацией по темпу и четыре высококачественных эквалайзера помогут вам создать свое уникальное звучание.
Встроенный доступ к магазину Beatport.

Совершенство в настройке!

Интерфейс пользователя является динамическим и полностью настраиваемым. Включая и выключая индивидуальные группы контроллеров, располагая вторичные функции и дисплеи вы можете оптимизировать рабочую облать полностью под свой вкус.
Новое окно сообщений автоматически показывает краткие пояснения к активным функциям. В любой ситуации TRAKTOR DJ Studio 3 всегда дает вам возможность знать точно, что сейчас происходит, для того, чтобы вы могли полностью сконцентрироваться на сведении.

Главные функции:
- Полностью модульный и настраиваемый интерфейс с четырьмя вертушками, бит-синхронизацией и дополнительными входами.
- Встроенная эмуляция диджейского микшера Allen & Heath Xone:92
- Четыре профессиональных эффекта плюс три дополнительных высококачественных эквалайзера.
- Улучшеные функции редактирования петель, вставка и сброс по форме волны с точным ритмом.
- Сверхбыстрая база данных, импорт iTunes и поддержка iPod
- Высококачественная коррекция темпа и тональности.
- Совместимость с Stanton FinalScratch 2.
- Недеструктивный формат микс-файла позволяет записывать, редактировать и сохранять диджейские сеты.

[hide=1]КАЧАТИ ТУТ

АБО ТУТ

МОЖНА ЩЕ ТУТ

АБО Ж ТУТ
[/hide]

0

#2 Користувач офлайн   Outsider 

• nihilist
Репутація: 49

Відправлено 12 Серпень 2008 - 00:25

дякс, спробую знову попробувати, а то колись мене щось не дуже попер, а кряк є?

Пішов з форуму. Зображення

0

#3 Користувач офлайн   Зелений 

• Green
Репутація: 14

Відправлено 13 Серпень 2008 - 12:57

скачав, поставив.. юзати можна)) кряк є в архіві.. спасибі!
House FOREVER!!!!
Зображення
Зображення

0

#4 Користувач офлайн   musicfun2005 

• Бригадир
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Група: Користувачі
Репутація: 4

Відправлено 10 Листопад 2008 - 15:15

Traktor DJ Studio на мою думку повна імітація дж установки, тіки шо на ПК:120:
0

#5 Користувач офлайн   -=[ S ]=- 

• Клабер
  • PіpPіpPіp
Репутація: 0

Відправлено 15 Листопад 2008 - 19:43

я так і не навчився з цею прогою працювати))
0

#6 Користувач офлайн   Teodor16 

• Тусовщик
  • PіpPіpPіpPіp

Відправлено 03 Лютий 2009 - 16:25

А в мене чомусь не йде(

Зображення
Зображення
0

#7 Користувач офлайн   Corsa 

• Бригадир
  • Перейти до галереї
Репутація: 7

Відправлено 03 Лютий 2009 - 22:46

Люді!!! Що там вчитись!!!!!ЕлємєНтАрНО ВСЬО)  :worship:
Зображення
VINTAGE NIGHT CLUB / PUB VINTAGE PLUS / VINTAGE TAXI
0

#8 Користувач офлайн   Narayana 

• Бригадир
Репутація: 1

Відправлено 03 Лютий 2009 - 23:13

[HIDE=1]КАЧАТИ ТУТ<br><br>АБО ТУТ<br><br>МОЖНА ЩЕ ТУТ<br><br>АБО Ж ТУТ[/HIDE]
[/quote]

))) розсмішило трошки)
Нанашку, апліфтінг то не олдскул...
0

#9 Користувач офлайн   Sprite 

• Trause - it's music.
  • Перейти до галереї
Репутація: 30

Відправлено 03 Лютий 2009 - 23:19

Перегляд повідомленняDj Acid Ecstasy (3.2.2009, 22:13) писав:

[HIDE=1]КАЧАТИ ТУТ<br><br>АБО ТУТ<br><br>МОЖНА ЩЕ ТУТ<br><br>АБО Ж ТУТ[/HIDE]

))) розсмішило трошки)

Що саме ?

0

#10 Користувач офлайн   Narayana 

• Бригадир
Репутація: 1

Відправлено 03 Лютий 2009 - 23:21

Перегляд повідомленняSprite (3.2.2009, 23:19) писав:

Що саме ?

"Качати тут, або тут........" (сама фраза мене розсмішила)!
Нанашку, апліфтінг то не олдскул...
0

#11 Користувач офлайн   Jurgen 

• ViP персона
Репутація: 17

Відправлено 12 Лютий 2009 - 23:17

Фі*ня це всьо. Pioneer CDJ+DJM поза конкуренцією. Якшо вже аж приспічіло на пк - Ableton.

0

#12 Користувач офлайн   koff 

• .
  • Перейти до галереї
Репутація: 6

Відправлено 14 Лютий 2009 - 13:53

підтримую :yesmaster: мені також здається нема кращого ніж робота в живу

0

#13 Користувач офлайн   hlor 

• I AM FOTOROBOT
  • Перейти до галереї
Репутація: 20

Відправлено 22 Лютий 2009 - 02:42

Давайте будем називати речі своїми іменами,грати в живу-це якраз і є використання семплерів,біт.. драм.. машин,міді в поєднанні з професійними DJ's програмами.
Кричим-ЯКІСТь ДАВАЙ!!!,а коли приходится до діла-CDJ + DJM =The BEST...Якраз це і є справжня "дєшовка" якою обманюєм і публіку і в першу чергу себе.
Я на 100% впевнений ,ті хто це кажуть,ніколи не пробували грати в тому ж таки TRAKTOR SCRATCH PRO(який ,віддалено,являєтся братом представленому тут TRAKTOR 3)коли в тебе 2 міді контролера XONE 1D(для ефектів),2 CDJ з timecod cd,XONE 92,TRAKTOR SCRATCH PRO на моніторі-НЕ ВИСТАЧАЄ ДВУХ РУК!!!реально в роботі постійно 2 декі,тільки на декілька хвилин,для перезагрузки трека і виведення LOOP ти одну знімаєш...Ти весь мокрий до трусів і після сета ти відчуваєш фізичну втому..-ОСь ЦЕ LIVE!!!А то ,що називаєте "в живу" ,нагадує мені фразу мами Kenny з "South Park":коли Erik Cartman прийшов в гості,а замість чаю дали просто кипяток,мамаша загнула:"Нам по*** заварка і сахар-ето панти для багачей..."так і тут... :64:
TECHNO IT-RESPECT IT!!!
Зображення
Зображення
Зображення 
0

#14 Користувач офлайн   V-Tik 

• Бригадир
  • Перейти до галереї
Репутація: 18

Відправлено 22 Лютий 2009 - 04:51

Перегляд повідомленняhlor (22.2.2009, 2:42) писав:

Давайте будем називати речі своїми іменами,грати в живу-це якраз і є використання семплерів,біт.. драм.. машин,міді в поєднанні з професійними DJ's програмами.
Кричим-ЯКІСТь ДАВАЙ!!!,а коли приходится до діла-CDJ + DJM =The BEST...Якраз це і є справжня "дєшовка" якою обманюєм і публіку і в першу чергу себе.
Я на 100% впевнений ,ті хто це кажуть,ніколи не пробували грати в тому ж таки TRAKTOR SCRATCH PRO(який ,віддалено,являєтся братом представленому тут TRAKTOR 3)коли в тебе 2 міді контролера XONE 1D(для ефектів),2 CDJ з timecod cd,XONE 92,TRAKTOR SCRATCH PRO на моніторі-НЕ ВИСТАЧАЄ ДВУХ РУК!!!реально в роботі постійно 2 декі,тільки на декілька хвилин,для перезагрузки трека і виведення LOOP ти одну знімаєш...Ти весь мокрий до трусів і після сета ти відчуваєш фізичну втому..-ОСь ЦЕ LIVE!!!А то ,що називаєте "в живу" ,нагадує мені фразу мами Kenny з "South Park":коли Erik Cartman прийшов в гості,а замість чаю дали просто кипяток,мамаша загнула:"Нам по*** заварка і сахар-ето панти для багачей..."так і тут... :64:

;)
Зображення
0

#15 Користувач офлайн   Jurgen 

• ViP персона

Відправлено 22 Лютий 2009 - 19:01

Я розумію, що на вкус і цвет ми тут побитись можем, але все рівно в такій ситуації (якшо буде можливість і потреба) я виберу
MacBook Pro + Аbleton + Allen & Heath XONE:3D + яку-небудь мідіклаву.
Помилуйтесь на цю красату:
Зображення

0

#16 Користувач офлайн   hlor 

• I AM FOTOROBOT
  • Перейти до галереї
Репутація: 20

Відправлено 22 Лютий 2009 - 21:59

Перегляд повідомленняJurgen (22.2.2009, 18:01) писав:

Я розумію, що на вкус і цвет ми тут побитись можем...
:57:
:31: :31: :120:

Я не зі зла... і звичайно любий може поставити перед собою пару Technicks вініл програвачів,двух канальний мікшер з бпм і трйох полосним еквалайзером,відлабати ,послати всіх на *** і буде на 1000% правий,але коли ми живем в 21 віці,коли технолології розвиваются в таких темпах ,що не встигаєш єба*ом щолкати , ми відносим DJ-їв до групи експерементаторів та креативних людей,говорити ,що djs програми "Фі*ня це всьо. Pioneer CDJ+DJM поза конкуренцією" якось не "серьйозно"(аналогічно ,що музика написана на ПК ,а не зіграна на якихось інструментах-це фігня...),інша справа нема можливості це попробувати в дії,не то що в Франику,а взагалі на заході України..$$$$less...
На рахунок Ableton сказати не можу,бо нема кому навчити,а ТRАКТОR SCRATCH PRO користуюсь і задоволений як слон після ...,;
двух дек і ефектів трактора хватає щоб вносити нову оригінальсть в звучання,,,
По темі:програма суперська і досить креативна,але якщо користуватися нею вдома і зводити мишкою на internal mixeri -звичайно, толку від неї мало,навіть можна сказати НІЯКОГО...
TECHNO IT-RESPECT IT!!!
Зображення
Зображення
Зображення 
0

#17 Користувач офлайн   Jurgen 

• ViP персона

Відправлено 23 Лютий 2009 - 00:24

Цитата

ТRАКТОR SCRATCH PRO користуюсь і задоволений як слон після ...,;

То саме можу сказати про себе і своє кохання до Аблетону.
Ладно, розійшлись по углам. )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
По темі: До ери Аблетона, прога мені не приїлась коли нею пробував юзати. Аналог її мені сподобався: Dss Dj 5.6.
Согласен, шо вона набагато тупіша в плані наворотів і плагінів. Але й набагато простіша в юзанні. Для мене по крайній мірі.

0

#18 Користувач офлайн   dj sms 

• Студент
  • PіpPіp
Репутація: -1

Відправлено 07 Березень 2009 - 06:15

ПРОГРАМКА ПРОСТО БОМБА :)
0

#19 Користувач офлайн   Arizu 

• Тінейджер
  • Pіp

Відправлено 18 Березень 2009 - 19:55

Абельтон фигня.. Трактор фигня ! играйте на пластинках и на крайняк на дисках в абельтоне и в тракторе моя бабка так вываливает что вам не снилось... а ты на апаратуре поиграй... и вообще сам диджеинг это эмоции приятно када стоит диджей крутит пласты люди на него смотрят танцуют он играет с эфектами подначивает и тд или сидит тип видно тока его голову потом ноут он там чото клацает смотрит там чо там ему в асе телка написала оо еще и в контакте надо пару друзей добавить оо крутой диджей ставит след трек нажимает кнопку оо боже свелось !))) ура можно дальше сидеть в асе.... умора....
0

#20 Користувач офлайн   Jurgen 

• ViP персона

Відправлено 19 Березень 2009 - 20:03

Перегляд повідомленняArizu (18.3.2009, 18:55) писав:

Абельтон фигня.. Трактор фигня ! играйте на пластинках и на крайняк на дисках в абельтоне и в тракторе моя бабка так вываливает что вам не снилось... а ты на апаратуре поиграй... и вообще сам диджеинг это эмоции приятно када стоит диджей крутит пласты люди на него смотрят танцуют он играет с эфектами подначивает и тд или сидит тип видно тока его голову потом ноут он там чото клацает смотрит там чо там ему в асе телка написала оо еще и в контакте надо пару друзей добавить оо крутой диджей ставит след трек нажимает кнопку оо боже свелось !))) ура можно дальше сидеть в асе.... умора....

Без коментарів.

0

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Згорнути категорію Похожие темы

Название темы Автор Статистика Последнее сообщение
Открытая тема (есть новые ответы) Traktor Kontrol S4. Новинка от Native Instruments! PRODJ MARKETING 
  • 0 Ответов
  • 247 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) Вышли новые версии Traktor Pro и Traktor Scratch Andy Rey 
  • 4 Ответов
  • 1.012 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR DJ STUDIO V3.2 Dj Sky 
  • 14 Ответов
  • 3.178 Просмотров
Открытая тема (нет новых ответов) Native Instruments Traktor DJ Studio 3.0.1.108 Dj Sky 
  • 15 Ответов
  • 3.154 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) Traktor DJ Studio 3
Professional DJ Software
vovazizol 
  • 3 Ответов
  • 1.746 Просмотров

1 людей читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 схованих користувачів