Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community]: RELIZ DJ SCHOOL - Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community]

Перейти до вмісту

Раді Вас вітати на Клубному Форумі Івано-Франківська [Club Music Community]

Ласкаво просимо на Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community], ми рекомендуємо Вам зареєструватися (Реєструватися зараз або Авторизуватися).Після реєстрації, Вам буде доступно безліч прихованих можливостей, таких як:

• Створення тем і відповіді в темах
  • Доступ до особистого профілю
  • Додавання подій в календар
  • Створення і управління списком друзів
  • Доступ до системи репутації
  • та багато чого іншого!
Guest Message © 2012 DevFuse
  • 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

RELIZ DJ SCHOOL Оцінка: ***** 3 Голосів

#41 Користувач офлайн   koff 

• .
  • Перейти до галереї
  • Група: V.I.P
Репутація: 6

Відправлено 15 Липень 2008 - 11:23

Перегляд повідомленняDJRELIZ (15.7.2008, 0:07) писав:

но это воспринимают те только которые действительно этого хотят ....

оце стовідсоткова правда... якщо людина хоче - то немає нічого такого, що не можливо осягнути
:dance:

0

#42 Користувач офлайн   minimalmen 

• Minimal_Machinist
  • Група: Заблоковані
Репутація: 0

Відправлено 16 Липень 2008 - 21:08

ідіть працюйте десь, займаються уйньою дітей на гроші розводять !!! 100 дол. і ти Дж смішно це всьо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! людина має мати талант до цего !! і чого ви їх там можете научити ,,, )))) просто сміх якісь !!!!!!!!! потім і маєм тупі вечерінки на які ніхто не ходе бо там грають нові таланти які там просто таке іграють що смішно то всьо )) согласіться що то вже забагато кожен другий називає себе Дж а якщо ще щось з нету скачає так це вже всьо "Я №1"

#43 Користувач офлайн   music fan 

• ViP персона

Відправлено 16 Липень 2008 - 21:32

Перегляд повідомленняminimalmen (16.7.2008, 20:08) писав:

людина має мати талант до цего !!

З цим погоджуюсь. Але як на мене, БУДЬ-ЯКА школа і призначена для того шоб допомогти дитині розкрити свій талант, будь-то загальноосвітня , музична чи будь-яка інша школа...Я собі рахую так- якшо ти відчуваєш шо музика для тебе- це не просто плейлисти на вінампі,і ти дійсно хочеш її творити то спробувати варто. Я наприклад музику люблю СЛУХАТИ, тому б в школу діджеїв і не записувалась б. Але є й такі (шо дійсно радує) які хочуть більшого!
А те шо ціна така- задарма в цьому житті немає нічого, при тому шо ті,кому це дійсно потрібно, готові витратити набагато більше.
Краще нехай ті що хочуть грати дійсно якісно, вчаться цьому і вдосконалюються, ніж так як ти сказав- "качають" з нету, або тупо плагітують чужі роботи.
ІМХО
Я не можу казати що якийсь стиль музики гірший за інший, якщо він здатний зробити щасливішою хоча б одну людину на Землі...

DJ Tiesto

Зображення
Зображення
0

#44 Користувач офлайн   Кучерявий 

• Бригадир

Відправлено 16 Липень 2008 - 22:02

Перегляд повідомленняminimalmen (16.7.2008, 21:08) писав:

ідіть працюйте десь, займаються уйньою дітей на гроші розводять !!! 100 дол. і ти Дж смішно це всьо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! людина має мати талант до цего !! і чого ви їх там можете научити ,,, )))) просто сміх якісь !!!!!!!!! потім і маєм тупі вечерінки на які ніхто не ходе бо там грають нові таланти які там просто таке іграють що смішно то всьо )) согласіться що то вже забагато кожен другий називає себе Дж а якщо ще щось з нету скачає так це вже всьо "Я №1"

Чувак, від тебе негативом аж тхне, опустися на землю, на цій землі крім тебе і твоїх Богів типу Коня, є ше багато людей, які прагнуть шось в цьому житі зробити, комусь допомогти... от, ти кажеш талант, так його тре якось розвивати, тому і ці школи створюються для того щоб їм в цьому ПОМОГТИ, чомусь навчити, показати шось нове... бо я не думаю, шо твердження є істинним "я маю талант - я діджей" - цьому всьому передує багато годин роботи, багато часу музичного прослуховування!!! Успіх приходить з часом!!! І для того, шоб ДЖ був кльовий, йому якраз і необхідна та поміч яку пропонують ті чи інші школи, а також практика, а де її дістати?.. це і є, на твій погляд, ті "тупі вечерінки...бо там грають нові таланти", а де їм ше грати?, де їм відточувати свою майстерність?...скажеш в дома за Трактором, то не то!!! публіку потрібно відчувати, грати на неї, заводити. В дома чи в студії ти цього не зробиш нема ніяких емоцій, тільки сірі стіни!

Ніхто тут гроші не вимагає...от якшо хтось і захоче навчитися хай йде, але чи з того шось буде...то вже друге питання!

З тобою можу погодитися тіки в одному, шо кожен другий - це діджей, це дійсно огидно, абревіатура Dj стала уже такою попсовою, шо уже навіть в селах, хто раз прокрутив музику з музичного центру, то вже мега ярка звезда диск жокейства і зразу персональна сторіночка на відповідних ресурсах, аля DJ PACAN...

усе я вважаю шо я пояснив своє бачення даних шкіл!
Зображення

Зображення
знайди своє небосяжне місто :)
Urban Ukraine

0

#45 Користувач офлайн   minimalmen 

• Minimal_Machinist

Відправлено 17 Липень 2008 - 00:20

при всій повазі до Реліза я сомніваюсь що його школа комусь допоможе !!!! просто чув його і він сам не дуже з пуюлікою працює В нього самого тої практики мало ну де ті дітиска потім будуть грати в тій МАтриці чи що .... людина яка фанат цего сама навчиться всьому і ще їх потім буде вчити ))))) бо оце всьо то сміх 16 уроків 100 $ і так дальше ( цим може зацікавитись міліція :) )
2 кучерявий я висловлюю свою думку і не треба тут виписувати що від мене тут один негатив !!
ЦЕ ФОРУМ і персонально я нікого тут не ображаю .

#46 Користувач офлайн   Outsider 

• nihilist
Репутація: 49

Відправлено 17 Липень 2008 - 02:30

вставлю і я своїх 5 копійок - не спорю, кожен має свою думку і право висловлюватись, так само і кожен має право робити те що вважає потрібним, ідея Сергія не несе в собі нічого поганого, хай з того десятка випускників залишиться , можливо , одна людина , яка навіть через два, три роки буде дальше цим захоплюватись.
бо діджейство більшість із нас сприймають як дань моді,а вона , штука мінлива, сьоня одне, завтра друге.
людина , яка відчуває себе не в своїй тарілці, однозначно перекваліфікується на щось інше, інших просто відсіє публіка, яка вже має більш- менш зформовані смаки і поняття якості, і залишаться буквально одиниці, які будуть дальше старатись і працювати над собою. відповідно буде і конкуренція, що в свою чергу буде підвищувати планку якості, особливо в такому маленькому місті як наше.
головне щоб це все відбувалось в культурних рамках.
тому хочу від себе побажати успіху і процвітання, а всім решту- терпіння і стриманості а також , взаєморозуміння і поваги :)

Пішов з форуму. Зображення

0

#47 Користувач офлайн   DJRELIZ 

• reliz promo
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Група: Користувачі

Відправлено 17 Липень 2008 - 14:04

Перегляд повідомленняminimalmen (17.7.2008, 0:20) писав:

при всій повазі до Реліза я сомніваюсь що його школа комусь допоможе !!!! просто чув його і він сам не дуже з пуюлікою працює В нього самого тої практики мало ну де ті дітиска потім будуть грати в тій МАтриці чи що .... людина яка фанат цего сама навчиться всьому і ще їх потім буде вчити ))))) бо оце всьо то сміх 16 уроків 100 $ і так дальше ( цим може зацікавитись міліція :119: )
2 кучерявий я висловлюю свою думку і не треба тут виписувати що від мене тут один негатив !!
ЦЕ ФОРУМ і персонально я нікого тут не ображаю .

я одного понять немогу почему тебя это так заинтересовало, во вторых никакая милиция этим не заинтересуеться ,такими делами занимаеться податковая , в которой я зарегестрирован как часный предприниматель, так что 500 грн это копейки посравня с тем что я плачу податки , аренду помещения, каждый день на бензин время итд..
и кто ты в этой сфере ?? критик?? обсиральщик?? или проффесионал?? если это так то прийди и мне это докажи, а так ты просто поливаеш всех на форуме гавном, и практики чувак поверь ты ещё в школу не пошёл я работал в этой сфере... и мастерство своё могу показать , а то что тебе где то когда то не понравилось как я работаю это ты можеш сказать , он там то там то отыграл галимо.. ,а не по одному разу судить что он играет плохо..,
и во вторых я тебя ни разу не видил на вечеринках которых я играл, а насчет уровня проффесионализма пусть другие судят ,так что не кидай им свои босые грязные никому не нужные реплики , или тебе как то от этого стаёт хорошо?? или ты себя просто хочеш выгородить и когото при этом надо облить гавном?? либо я ваще тебя чувак понять не могу,.. ты ж этим только всех на себя настраиваеш негативно, и у них откладываеш про себя мнение..

АМИНЬ.. ИБО ПУТИ ГОСПОДНИ ................
ПИСС!!!

0

#48 Користувач офлайн   minimalmen 

• Minimal_Machinist

Відправлено 17 Липень 2008 - 19:29

Перегляд повідомленняDJRELIZ (17.7.2008, 13:04) писав:

я одного понять немогу почему тебя это так заинтересовало, во вторых никакая милиция этим не заинтересуеться ,такими делами занимаеться податковая , в которой я зарегестрирован как часный предприниматель, так что 500 грн это копейки посравня с тем что я плачу податки , аренду помещения, каждый день на бензин время итд..
и кто ты в этой сфере ?? критик?? обсиральщик?? или проффесионал?? если это так то прийди и мне это докажи, а так ты просто поливаеш всех на форуме гавном, и практики чувак поверь ты ещё в школу не пошёл я работал в этой сфере... и мастерство своё могу показать , а то что тебе где то когда то не понравилось как я работаю это ты можеш сказать , он там то там то отыграл галимо.. ,а не по одному разу судить что он играет плохо..,
и во вторых я тебя ни разу не видил на вечеринках которых я играл, а насчет уровня проффесионализма пусть другие судят ,так что не кидай им свои босые грязные никому не нужные реплики , или тебе как то от этого стаёт хорошо?? или ты себя просто хочеш выгородить и когото при этом надо облить гавном?? либо я ваще тебя чувак понять не могу,.. ты ж этим только всех на себя настраиваеш негативно, и у них откладываеш про себя мнение..

ПИСС!!!

А чого ти так критики боїшся і називаєш її обсиранням ,,, ніхто тебе тут не обсирає рослабся ...
""""" и кто ты в этой сфере ?? критик?? обсиральщик?? или проффесионал?? """"" А ТИ ХТО ???? СОБІ СПРОБУЙ ЗАДАЙ ЦЕ ПИТАНЯ !!!! я людина яка потім ходить і слухає випускників таких шкіл і потім вас кретикує ось хто Я ... і висновок один немає нічого гіршого чим людина не професіонал ... це скоро буде нагадувати ситуацію на нашій естраді хто має гроші той і буде грати . бо оці от вечірки на 25 ДідЖеїв це повний бред і скукота яка потім в таких форумах і розпіарюється !!!!
"""""""""" чувак поверь ты ещё в школу не пошёл я работал в этой сфере... Чувак ти ще дома др.... коли я вже її закінчив !!!! чи ти думаєш що я собі такий хлопчик якому 13 років сижу собі бавлюсь тут ... ще колись поспілкуємся в реалі моЖЕ !

ПИСС!!!

#49 Користувач офлайн   Outsider 

• nihilist
Репутація: 49

Відправлено 17 Липень 2008 - 20:37

блін, ну реално вже харить таку тупість читати!
2 minimalmen - слу, валяй нафіг на ті форуми де не розпіарюються вечірки на

Цитата

на 25 ДідЖеїв
, і там харь народ! бачущо в тебе з моском якийсь непорядок. чесно після твоїх постів все більше і більше починаю вірити у Ктулху :120: :31: :31:

Повідомлення відредагував Outsider: 17 Липень 2008 - 20:38

Пішов з форуму. Зображення

0

#50 Користувач офлайн   music fan 

• ViP персона

Відправлено 17 Липень 2008 - 22:34

Перегляд повідомленняminimalmen (16.7.2008, 23:20) писав:

при всій повазі до Реліза

Я і дальше буду його обс...ти, так? Шось не видно тієї поваги!!!!!
Я не можу казати що якийсь стиль музики гірший за інший, якщо він здатний зробити щасливішою хоча б одну людину на Землі...

DJ Tiesto

Зображення
Зображення
0

#51 Користувач офлайн   DJRELIZ 

• reliz promo

Відправлено 18 Липень 2008 - 02:28

Перегляд повідомленняminimalmen (17.7.2008, 19:29) писав:

А чого ти так критики боїшся і називаєш її обсиранням ,,, ніхто тебе тут не обсирає рослабся ...
""""" и кто ты в этой сфере ?? критик?? обсиральщик?? или проффесионал?? """"" А ТИ ХТО ???? СОБІ СПРОБУЙ ЗАДАЙ ЦЕ ПИТАНЯ !!!! я людина яка потім ходить і слухає випускників таких шкіл і потім вас кретикує ось хто Я ... і висновок один немає нічого гіршого чим людина не професіонал ... це скоро буде нагадувати ситуацію на нашій естраді хто має гроші той і буде грати . бо оці от вечірки на 25 ДідЖеїв це повний бред і скукота яка потім в таких форумах і розпіарюється !!!!
"""""""""" чувак поверь ты ещё в школу не пошёл я работал в этой сфере... Чувак ти ще дома др.... коли я вже її закінчив !!!! чи ти думаєш що я собі такий хлопчик якому 13 років сижу собі бавлюсь тут ... ще колись поспілкуємся в реалі моЖЕ !

ПИСС!!!

кто тебе сказал что я чего то боюсь?? я просто не люблю чуши!! а ты её постоянно пориш, себе вопросы я задавать не буду я не шизофреник и знаю итак кто я и что я ... и как ты дправильно сказал нет человека хуже чем "не проффесионал" ты подметил в себе это очень хорошо... а насчёт дро... ния не суди по себе , ибо итак все догадывались , я и не говорил что тебе 13 хотя по твоим постам можно было бы так подумать.... и даже пусть себе кто имеет деньги пиариться где захочет ... тебя же никто не заставляет ходить на такие вечеринки.... и в реале я с тобой общалсо ничего понять не могу.. в реале ты одно говориш ,а на форуме выписываеш фигню...

0

#52 Користувач офлайн   Gift 

• TranceFormer
  • Перейти до галереї
  • Група: Модератори
Репутація: 21

Відправлено 19 Липень 2008 - 00:39

Дж школа , це великий поштовх молодому DJ , вдома чи в тій же студіїї неможливо відчути весь смак вечірки , страх .нерви і т.д і т.п. Сергію ЗАЧЬОТ !
Про те що кожен другий - діджей , це вже дійсно дурість , наведу 2 приклади :
- якось випадково зайшов на "Розмову" ....більша половина діджеї
- якась маруська ВКонтакте хотіла познайомитись тільки через те що там пише DJ
чесно кажучи , деколи навіть соромно визнати шо ти DJ :cool: , таке вже чую від багатьох знайомих DJ's

Сорь за оффтоп
+ давайте небудемо переходити на сосбистості , для цього створено багато топів + приват вже працює

МИР ВСІМ
Зображення

0

#53 Користувач офлайн   DJRELIZ 

• reliz promo

Відправлено 19 Липень 2008 - 08:27

Перегляд повідомленняDJ G!FT (19.7.2008, 0:39) писав:

Дж школа , це великий поштовх молодому DJ , вдома чи в тій же студіїї неможливо відчути весь смак вечірки , страх .нерви і т.д і т.п. Сергію ЗАЧЬОТ !
Про те що кожен другий - діджей , це вже дійсно дурість , наведу 2 приклади :
- якось випадково зайшов на "Розмову" ....більша половина діджеї
- якась маруська ВКонтакте хотіла познайомитись тільки через те що там пише DJ
чесно кажучи , деколи навіть соромно визнати шо ти DJ :gigi: , таке вже чую від багатьох знайомих DJ's

Сорь за оффтоп
+ давайте небудемо переходити на сосбистості , для цього створено багато топів + приват вже працює

МИР ВСІМ

сенкс :cool: полностью с тобой согласен...

0

#54 Користувач офлайн   x3mer 

• d'n'b addict

Відправлено 19 Липень 2008 - 11:41

Перегляд повідомленняDJRELIZ (18.7.2008, 1:28) писав:

кто тебе сказал что я чего то боюсь??

Хенкок? ггг
вибачте за офф

по темі:
було б непогано зробити такий собі відбір при вступі в "школу"
тоді б дійсно були хороші результати, наприклад з "ParaDek" за років 3 вийшло всього 4 нормальних дж
(імхо, ну це насправді не тільки моя думка))))
Я ДІДЖЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
0

#55 Користувач офлайн   music fan 

• ViP персона

Відправлено 19 Липень 2008 - 17:20

На жаль, клієнтів не обирають!
То вже після кількох уроків буде видно чи

Перегляд повідомленняminimalmen (16.7.2008, 20:08) писав:

людина має талант до цего !!

DJ Tiesto

Зображення
Зображення
0

#56 Користувач офлайн   minimalmen 

• Minimal_Machinist

Відправлено 20 Липень 2008 - 20:39

Перегляд повідомленняDJRELIZ (18.7.2008, 1:28) писав:

кто тебе сказал что я чего то боюсь?? я просто не люблю чуши!! а ты её постоянно пориш, себе вопросы я задавать не буду я не шизофреник и знаю итак кто я и что я ... и как ты дправильно сказал нет человека хуже чем "не проффесионал" ты подметил в себе это очень хорошо... а насчёт дро... ния не суди по себе , ибо итак все догадывались , я и не говорил что тебе 13 хотя по твоим постам можно было бы так подумать.... и даже пусть себе кто имеет деньги пиариться где захочет ... тебя же никто не заставляет ходить на такие вечеринки.... и в реале я с тобой общалсо ничего понять не могу.. в реале ты одно говориш ,а на форуме выписываеш фигню...

оДНИМ СЛОВОМ Я долго смеялсо

#57 Користувач офлайн   DJRELIZ 

• reliz promo

Відправлено 20 Липень 2008 - 21:45

Перегляд повідомленняminimalmen (20.7.2008, 20:39) писав:

оДНИМ СЛОВОМ Я долго смеялсо

а я ПЛЯКАЛЬ ОТ СМЕХА... :smile-zachot:

0

#58 Користувач офлайн   minimalmen 

• Minimal_Machinist

Відправлено 21 Липень 2008 - 00:26

Перегляд повідомленняDJRELIZ (20.7.2008, 20:45) писав:

а я ПЛЯКАЛЬ ОТ СМЕХА... :smile-zachot:

і я тоже плакаль !!!!!!!!!!!!! как ми друг друга понялі )))))))))))))))))))

#59 Користувач офлайн   minimal машиніст 

• Dj
  • PіpPіpPіpPіpPіp

Відправлено 23 Липень 2008 - 17:10

оо! завдяки цій школі появиться тепер багато нових.молодих і перспективних талантів на яких ми з радістю будем ходити і слухати їх півгодинні сети бо їх в лайн ап аж 20!!. моя думка така:якшо людина має смак.музичний слух бажання і відчуває настрій публіки то вона по любому десь буде грати і випускники таких шкіл тільки будуть створювати лишню конккуренцію. дж Реліз як раз підходить на роль їхнього "педагога".він там і транс і рнб і все на купу вміє грати бо він ж не зтих хто ""не проффесионал". хай їх там вчить.послухаєм їх потім
fuck trance, in minimal we trust
0

#60 Користувач офлайн   DJRELIZ 

• reliz promo

Відправлено 24 Липень 2008 - 00:44

Перегляд повідомленняminimal машиніст (23.7.2008, 17:10) писав:

оо! завдяки цій школі появиться тепер багато нових.молодих і перспективних талантів на яких ми з радістю будем ходити і слухати їх півгодинні сети бо їх в лайн ап аж 20!!. моя думка така:якшо людина має смак.музичний слух бажання і відчуває настрій публіки то вона по любому десь буде грати і випускники таких шкіл тільки будуть створювати лишню конккуренцію. дж Реліз як раз підходить на роль їхнього "педагога".він там і транс і рнб і все на купу вміє грати бо він ж не зтих хто ""не проффесионал". хай їх там вчить.послухаєм їх потім

ЛОЛ..

0

Поділитися темою:

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Згорнути категорію Похожие темы

Название темы Автор Статистика Последнее сообщение
Открытая тема (есть новые ответы) Прикрепления RELIZ DJ SCHOOL PARTY pres. l 20.10.2009l Relax DJRELIZ 
  • 31 Ответов
  • 1.734 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) Обьявлен новый набор на курсы диджеинга "Mix Master School" dj_talkman 
  • 23 Ответов
  • 3.713 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) Simple Emotion DJ School Fan@Tasy 
  • 21 Ответов
  • 3.634 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) [Курсы диджеинга и танцевальной культуры в Киеве]Mix Master School dj_talkman 
  • 0 Ответов
  • 3.641 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) NIKO MUSICA DJ SCHOOL EXAMENATION @ 30.06.06. | n.c. RELAX
улыбнуло.....))
Fan@Tasy 
  • 9 Ответов
  • 1.637 Просмотров

1 людей читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 схованих користувачів