Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community]: Vinyl vs CD? - Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community]

Перейти до вмісту

Раді Вас вітати на Клубному Форумі Івано-Франківська [Club Music Community]

Ласкаво просимо на Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community], ми рекомендуємо Вам зареєструватися (Реєструватися зараз або Авторизуватися).Після реєстрації, Вам буде доступно безліч прихованих можливостей, таких як:

• Створення тем і відповіді в темах
  • Доступ до особистого профілю
  • Додавання подій в календар
  • Створення і управління списком друзів
  • Доступ до системи репутації
  • та багато чого іншого!
Guest Message © 2012 DevFuse
  • 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Vinyl vs CD? Оцінка: -----

#41 Користувач офлайн   Technik 

• МОГУ ПОСЛАТЬ ... !!!
  • Група: V.I.P
Репутація: 65

Відправлено 04 Серпень 2008 - 18:39

Перегляд повідомленняDj VovKING (3.8.2008, 17:36) писав:

Друга фішка! На вінілі релізи виходять зазвичай піздіще,ніж в цифровому форматі(( Тим більше зараз важливу роль відіграє ЕКСКЛЮЗИВ. ТОму хто хоче добитися чогось в плані діджеїнгу потрібно використовувати цю ексклюзивну інформацію,а на вінілі її не дістанеш. Але і тут можна знайти вихід! Мож використовувати Сєрато або Файнал скреч)) + вініл - це фетіш,це то від чого люди пруться. Тому я по-трошки і переходжу на вініл))

ну не скажи.... на вінілі є також екслюзив і то який!!!!! у цифрі "хрен" дістанеш!

0

#42 Користувач офлайн   Dj VovKING 

• Бригадир
Репутація: 77

Відправлено 04 Серпень 2008 - 19:42

Це я знаю. Просто існують треки,які випускаються тільки на вінілі. З точки зору бізнесу - це невдалий хід,тим більше зараз. Це може дозволити собі тільки впливовий лейбл. А реліз впливого лейблу всеодно оцифрують і залиють(не завжди звичайно,але...)
Степан Гіга також грає брейкС!!!

VkontaktE
Зображення

0

#43 Користувач офлайн   Fan@Tasy 

• Крутящий винил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Група: Користувачі
Репутація: 20

Відправлено 05 Серпень 2008 - 00:44

теоретично Є. практично нема !
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

0

#44 Користувач офлайн   Vova AKA Lemon 

• Dj
  • PіpPіpPіpPіpPіp
Репутація: 0

Відправлено 02 Вересень 2008 - 16:41

как я понял,ergydust--ето не кто иной,как Буржуй(Калуш знает!!)...Да,приятно удивил,лави "плус адын".CD vs VINYL---вопрос очень надолго.Есть термины динамика(диапазон) и динамические искажения.О дин.диапазоне CD все сказано - 112dB.С винилом дела хуже - 75-82dB.НО!!!Если б не ето "но",сидюкам небыло б цены.А дело именно в линейности кривой звуковой волны(об етом писал ergydust) ,гладкости перехода от громкого звука к тихому--именно в етом месте намного хуже себя проявит цифра.Принято,что частота дискретизации должна быть вдвое больше максимальной частоты кодируемого звука.Итого имеем 44KHz.Тоесть,при кодировке звука частотой 22KHz мы имеем вместо синуса меандр.Но ето мы неуслишым.А при частоте 11 KHz будем иметь всего 4 измерения синусоиды на период,или 2 на полупериод.Поетому у CD металлический "верх",что добавляет звуку сухости.Добавим еще криворуко настроенный лимитер с четким ударом первого бита и получим "акуенный" дискотечный саунд.Когда ирает винил-звук бархатный,прям кишки выкручивает.Самое главное в игре на виниле---незабываемое ощущение лайва,когда "трогаешь звук пальцами".Мое мнение-учится надо для себя,а своим опытом и умением радовать других.Ну а пока при таких фин.возможностях только файнелскретч....Practice and enjoy :gigi:
музыка-ето когда нет ничего лишнего в наборе звуков
0

#45 Користувач офлайн   koff 

• .
  • Перейти до галереї
Репутація: 6

Відправлено 02 Вересень 2008 - 17:06

доступно для звичайних користувачів написав:yesmaster: :gigi:

0

#46 Користувач офлайн   T-hard 

• Бригадир
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
Репутація: 18

Відправлено 06 Жовтень 2008 - 03:11

Перегляд повідомленняkOff (2.9.2008, 17:06) писав:

доступно для звичайних користувачів написав:) :)

Хмм.. "4 измерения синусоиды" "вместо синуса меандр" - це щось із серії "Звездных Воен" ? :)

На рахуно вініл чи сідюк. ))) тут думаю все просто.. В сеті за 3 год можна намішати і екслюзиву з сідюкив + просто хорошої муз з вінілів... Я не перейду остаточно ні на вініли ні на сд... Так я кожен з них має свої плюси і мінуси... Я рахую що краще всього поєднювати...
0

#47 Користувач офлайн   Overdoz 

• D'n'B warrior
  • PіpPіpPіp
Репутація: 0

Відправлено 14 Грудень 2008 - 06:36

...хто-на-чому гратиме і що краще, а що гірше - демагогія без сенсу....

З технічної точки зору, VovKING досить правильно зауважив - feedback це те, чого СД не має...
...з часом ця перевага зникає, після чого паразитні частоти (додаткові гармоніки) перестають
додавати звучанню вініла "жирності", а навпаки - з'являються шуми...

А на рахунок піратської музики зкачаної з інтернету....
...Ви ж всі, напевно, вкурсі, що велику частину всіх релізів які зараз видаються в усіх напрямках танцювальної музики,
складають саме цифрові релізи!!!... Особливо це помітно на некомерційних напрямках музики, наприклад
D'n'B, Hardcore і т.д.....
+ велика кількість музики в неті, являється абсолютно Free!! :) ...
Такшо качайте любі друзі - не встидайтеся!!! ;)
...репліки, типу, "Я не качаю музику с интернета" - не правдоподобні і безглузді :64:
Addicted to Drum and Bass...
0

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Згорнути категорію Похожие темы

Название темы Автор Статистика Последнее сообщение
Открытая тема (есть новые ответы) [HOUSE] DJ Tyson-Black Betty-Promo Vinyl-2006
server: sendmefile
Dj Sky 
  • 0 Ответов
  • 692 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) [HOUSE] Deepsky Feat Jes-Ghost Disc One_(REL030)-PROPER-Vinyl
server: sendmefile
Dj Sky 
  • 1 Ответов
  • 1.042 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) [HOUSE]Paris Avenue Feat Robin One - In My Mind Basix Vinyl
server:yousendit
Dj Les 
  • 0 Ответов
  • 770 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) [Electro] Mylo Feat. Freeform Five- Muscle Car Vinyl-2006 * * * * *
Server: yousendit
Dj Sky 
  • 2 Ответов
  • 1.286 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) [HOUSE] Praise Cats feat. Andrea Love - Shined On Me 2006 (Remixes Vinyl 2005)
Server: yousendit.com
Dj Sky 
  • 0 Ответов
  • 1.149 Просмотров

1 людей читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 схованих користувачів