Раді Вас вітати на Клубному Форумі Івано-Франківська [Club Music Community]
![]() |
|
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Сторінка 1 з 1
Euro2012 Ukraina
Відправлено 24 Вересень 2011 - 14:17
Не знаю нащо ти це тут виставив.
1. Всі прекрасно знають які у нас дороги.
2. На відео якісь польові чи сільські дороги, які ні про що не говорять. Поляки просто дуже "люблять" українців і раді дескредитувати ще більше, чим треба
1. Всі прекрасно знають які у нас дороги.
2. На відео якісь польові чи сільські дороги, які ні про що не говорять. Поляки просто дуже "люблять" українців і раді дескредитувати ще більше, чим треба

Відправлено 24 Вересень 2011 - 21:09
з Польці на Львів крута траса летиш як з Стрия до Львова но проблем, а вот коли ти переганяєш всякий товар...митникам оплатив то дальше валиш такими буграми шо тіки бажевільний ДПС на такій дорозі буде Вас вичікувати
готель як кругом ,з того шо я понняв вони взяли середній номерок і рознилися шо це за ...за 100 евро
був в Польщі вїхніх готелях платиш більше а нічим не краще
...якось як буду їхати туда шото фоткану їхнє фігове
готель як кругом ,з того шо я понняв вони взяли середній номерок і рознилися шо це за ...за 100 евро
був в Польщі вїхніх готелях платиш більше а нічим не краще

Відправлено 25 Вересень 2011 - 09:32
Я був в Львові в готелях старого зразка, ну совково але не наскільки брудно і т.п. Думаю вони в самих дешевих готелях і самих дешевих номерах були.

Відправлено 25 Вересень 2011 - 13:50
та зара навіть гуртожитки Львівської політехніки під Євро переробляють поверхами 55-60 гр сутка і всьо класно Євро ремонти
а ше якось друзів в Гетьман поселяв 350 сутка то за рік ремонти фасаду зробили і в середині стало ще краще і ті самі гроші дальше
а ше якось друзів в Гетьман поселяв 350 сутка то за рік ремонти фасаду зробили і в середині стало ще краще і ті самі гроші дальше

Відправлено 25 Вересень 2011 - 20:56
стосовно відосів про готелі. це вже явно знущання.Таких готелей залишились одиниці.На даний момент в номерах за 200-300 грн шикарні умови.
Фоткі, чернеткі,таблєткі, ранєткі.

Відправлено 30 Вересень 2011 - 11:18
А то така забава: знайди бока у сусіда
У поляків зараз лажа з дорогами, один зі своїх хвальоних автобанів вони так і не встигнуть зробити, зі стадіонами також все не так райдужно. Так що ці відео - для самозаспокоєння - у сусідів теж не мед
"Західний полюс" - радіо з Івано-Франківська
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1
Згорнути категорію Похожие темы
| Название темы | Автор | Статистика | Последнее сообщение | |
|---|---|---|---|---|
![]() |
[06.03.2009] Pride Night Party 2009 @ Euro Party Bar
DJ Alex_under, DJ Леша Fad, DJ L'orient |
SpideR ![]() |
|
|
![]() |
EURO PARTY | 08.11.2008 | FARAON (Тлумач)
|
dj stann ![]() |
|
|
![]() |
EURO POP
LIVE MIX /NIGHT CLUB "MATRIX" |
DJRELIZ ![]() |
|
|
![]() |
[EURO 2008] Shaggy ft. Trix and Flix - Like A Superstar