Лідер німецького танцювального проекту Sсhiller, Крістофер фон Дейлі, найближчим часом відвідає Україну. Метою візиту всесвітньо відомого музиканта стане підписання великого контракту з одним із представників української сцени.
Наразі організатори візиту тримають в секреті деталі договору і його основного учасника з українського боку. За словами Крістофера фон Дейла, він уважно стежить за українськими виконавцями з часів Євробачення-2004, коли блискучу перемогу здобула Руслана.
«Для мене це було відкриття талановитої співочої української нації. З тих пір я помічаю все більше і більше яскравих музикантів у вашій країні. Серед них особливо виділю Міку Ньютон, Гайтану і Злату Огневич,— ділиться музикант.— Мій приїзд до Києва в серпні цього року буде сприяти більш щільному співробітництву з одним з українських виконавців. Зокрема, я хочу підписати контракт і заручитися підтримкою і бажанням працювати в рамках не тільки українського, але і європейського музичного ринку. Повірте, Україні є що показати Європі».
Раді Вас вітати на Клубному Форумі Івано-Франківська [Club Music Community]
![]() |
|
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Сторінка 1 з 1
Schiller їде працювати в Україну Деталей організатори візиту поки що не повідомляють
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1
Згорнути категорію Похожие темы
| Название темы | Автор | Статистика | Последнее сообщение | |
|---|---|---|---|---|
![]() |
На Україну насуваються 5 циклонів зі снігом, дощем, ожеледицею, шквалами
|
Dj Sky ![]() |
|
|
![]() |