Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community]: Schiller їде працювати в Україну - Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community]

Перейти до вмісту

Раді Вас вітати на Клубному Форумі Івано-Франківська [Club Music Community]

Ласкаво просимо на Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community], ми рекомендуємо Вам зареєструватися (Реєструватися зараз або Авторизуватися).Після реєстрації, Вам буде доступно безліч прихованих можливостей, таких як:

• Створення тем і відповіді в темах
  • Доступ до особистого профілю
  • Додавання подій в календар
  • Створення і управління списком друзів
  • Доступ до системи репутації
  • та багато чого іншого!
Guest Message © 2012 DevFuse
Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Schiller їде працювати в Україну Деталей організатори візиту поки що не повідомляють

#1 Користувач офлайн   skipenko 

• МС на пенсії
  • Група: Super V.I.P
Репутація: 43

Відправлено 09 Серпень 2011 - 13:39

Лідер німецького танцювального проекту Sсhiller, Крістофер фон Дейлі, найближчим часом відвідає Україну. Метою візиту всесвітньо відомого музиканта стане підписання великого контракту з одним із представників української сцени.

Наразі організатори візиту тримають в секреті деталі договору і його основного учасника з українського боку. За словами Крістофера фон Дейла, він уважно стежить за українськими виконавцями з часів Євробачення-2004, коли блискучу перемогу здобула Руслана.

«Для мене це було відкриття талановитої співочої української нації. З тих пір я помічаю все більше і більше яскравих музикантів у вашій країні. Серед них особливо виділю Міку Ньютон, Гайтану і Злату Огневич,— ділиться музикант.— Мій приїзд до Києва в серпні цього року буде сприяти більш щільному співробітництву з одним з українських виконавців. Зокрема, я хочу підписати контракт і заручитися підтримкою і бажанням працювати в рамках не тільки українського, але і європейського музичного ринку. Повірте, Україні є що показати Європі».
"Західний полюс" - радіо з Івано-Франківська
0

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Згорнути категорію Похожие темы

Название темы Автор Статистика Последнее сообщение
Открытая тема (есть новые ответы) На Україну насуваються 5 циклонів зі снігом, дощем, ожеледицею, шквалами Dj Sky 
  • 3 Ответов
  • 180 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) Україну і Польщу звинуватили у підкупі УЄФА Dj Sky 
  • 4 Ответов
  • 224 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) Schiller - Atemlos (2010) 2CD, Album koff 
  • 6 Ответов
  • 354 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) Schiller Outsider 
  • 2 Ответов
  • 615 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) Schiller
дискографія
Outsider 
  • 9 Ответов