ха-ха я повелась ! )) майже )))
Раді Вас вітати на Клубному Форумі Івано-Франківська [Club Music Community]
![]() |
|
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
З 1-им Квітня!
Відправлено 05 Квітень 2011 - 08:18
Відповіді деяких користувачів відносно цього листа
Цитата
Шановні громадяни! Що за х***ю ви мені пишете??? ви мабудь щось попутали, б***ь.
Який в***ду злив матеріалу???
Не займайтись всякою по***ю, що іменується спамом, а ТОМУ ПЕРЕКОНЛИВО СКАЖУ(висловлюючись злою і безкультурною мовою) БЛОКУЙТЕ АБО НЕБЛОКУЙТЕ МІЙ АКАУНТ, МЕНІ ПО**Ю!!!
Який в***ду злив матеріалу???
Не займайтись всякою по***ю, що іменується спамом, а ТОМУ ПЕРЕКОНЛИВО СКАЖУ(висловлюючись злою і безкультурною мовою) БЛОКУЙТЕ АБО НЕБЛОКУЙТЕ МІЙ АКАУНТ, МЕНІ ПО**Ю!!!
Цитата
Я ничего никуда не сливал и вообще я не захожу, извините, интересы изменилисью Для врегулювання конфликту сторiн пропоную закрити мой аккаунт навсегда. И вам спокойнее, и мне. Мои наилучшие пожелания!
Цитата
доброго дня.
перепрошую, я не зрозуміла вашого листа і фрази "злив ексклюзивного матеріалу нашої спільноти!"
перепрошую, я не зрозуміла вашого листа і фрази "злив ексклюзивного матеріалу нашої спільноти!"
Цитата
какой слив ... чо Вы там курите ?!
Цитата
Ув. администратор. "слива" музыкального материала небыло, т.к. уже долго не посещаю на ваш ресурс
возможно ктото под таким же ником этим занимается.
к тому же скорость передачи информации на моем 3G модеме не позволяет делать это.
большая прозьба, по возможности измените пароль, и передайте его мне. спасибо за понимание.
возможно ктото под таким же ником этим занимается.
к тому же скорость передачи информации на моем 3G модеме не позволяет делать это.
большая прозьба, по возможности измените пароль, и передайте его мне. спасибо за понимание.

Відправлено 05 Квітень 2011 - 13:35
Не зовсім так, просто багато хто подумав, що це не жарт, тобто повівся
Після роз*яснення всі були в доброму гуморі

Поділитися темою:
Згорнути категорію Похожие темы
| Название темы | Автор | Статистика | Последнее сообщение | |
|---|---|---|---|---|
![]() |
PARAdek Gradu, 23 квітня (середа), Лялька, LW
|
koff ![]() |
|
|
![]() |
11 Квітня |If Positive pres| Вінниця
|
Dj Sky ![]() |
|
|
![]() |
19 Квітня, GODSKITCHEN URBAN WAVE, ABOVE & BEYOND, MARKUS SCHULZ И MARK ETESON @ МВЦ, КИЇВ
кієфь! |
Gift ![]() |
|
|
![]() |
27 Квітня, П”ятниця 2007 Zanzibar | Lviv
|
Dj Sky ![]() |
|
|
![]() |
20 Квітня, П”ятниця Антон Кубіков meets Markus Lange