DJ's PRACTIC ROOM
Незалежно від того чи ти DJ початківець чи досяг певного рівня завжди потрібно вдосконалювати свою майстерність та експерементувати з різними типами носіїв матеріалу( CD,Vinyl,MP3,WAV)...та багато з вас зіштовхнулись з стандартною проблемою - повна або часткова відсутність власної апаратури..((( DJ's Scool's Івано-Франківська не вихід: теоретичні знання вам не потрібні,а для практичних- школи не мають потужної технічної бази...(((
Отже,з огляду на це ,було створену місце де ви зможете вирішити всі вищевказані проблеми,це-DJ's PRACTICE ROOM.Підігнати матеріал для майбутнього виступу,записати мікс в WAV форматі(1300-1400kbps.) використовуючи всі можливі носії музики,просто попрактикуватися після довгого періоду відсутності виступів,при потребі получити короткий курс зведення треків ,принцип роботи основних діджейських комп'ютерних програм та поняття діджеїнгу в загальному,допомогу в підборі матеріалу, надання контактної інформацї того чи іншого DJ'я для декількох уроків з його участю(домовленість оплати навчання відбуваєтся напряму замовника та DJ'я).
Технічна база:
Вініл програвачі Technics SL-1210M5G
CD програвачі Pioneer CDJ1000MK3
Mікшерний пульт Pioneer DJM800
Miкшерний пульт Allen&Heath Xone92
Miді контролери Xone 1D(Ableton та Traktor & Traktor Scratch pro)
Аudio 8dj souncard(4in,4out)
Безкоштовна інсталяція Ableton та Traktor & Traktor Scratch pro
Цифровий еквалайзер Technics
Звук: Technics 70 ватт монітори
адреса:вул.Дністровська,офісс-центр "Глобус" ,17каб.
працюем тільки по попередньому запису
тел:096-724-17-03
п'ять двогодинних занять-350грн
десять двогодинних занять-600грн
запис сету 3-4 години роботи -150грн
Фотографії тут
Раді Вас вітати на Клубному Форумі Івано-Франківська [Club Music Community]
![]() |
|
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Сторінка 1 з 1
DJ's PRACTIC ROOM
Відправлено 21 Квітень 2010 - 11:33
мдааа,респектіще великий.....
Фоторобот напевне один єдиний має у Франі аліен енд хіс+технарі вінілові+контролєри.....Рівень!!!!
Фоторобот напевне один єдиний має у Франі аліен енд хіс+технарі вінілові+контролєри.....Рівень!!!!
RE-BOOT pres. R12
Відправлено 25 Квітень 2010 - 18:04
RE-BOOT(i love trance) (21 Квітень 2010 - 11:33) писав:
мдааа,респектіще великий.....
і толку з того - кому воно треба
в нас хочуть все нове, чисте та доглянуте, привези-відвези, ще пиво постав і дівчат піджени, і за 100 грн
а віддають (в кращому випадку) запльоване, подряпане і присипане довбаним сигаретним попелом
взагалі у франі покупка такої апаратури - беззмістовне вкладення грошей, уви
думаю, хлор це нарешті зрозумів і вже не дивиться на "клубну культуру" через рожеві окуляри
тому і виникають отакі темки
ідея цікава. від щирої душі бажаю її вдалого втілення

Відправлено 25 Квітень 2010 - 19:32
прювєт нашялнікє!
не згідний з кофом, про беззмістовність покупки такої апаратури
тре з головою її використовувати просто і всьо!
не згідний з кофом, про беззмістовність покупки такої апаратури

Відправлено 26 Квітень 2010 - 09:42
koff (25 Квітень 2010 - 18:04) писав:
взагалі у франі покупка такої апаратури - беззмістовне вкладення грошей, уви
думаю, хлор це нарешті зрозумів і вже не дивиться на "клубну культуру" через рожеві окуляри
тому і виникають отакі темки
ідея цікава. від щирої душі бажаю її вдалого втілення
Беззмістовне вкладення -це якщо надієшся на 100% заробіток грошей,а якщо покупка була здійснена заради хоббі і паралельно заробіток,тоді всьо нормально.На рахунок окулярів розовеньких,то я їх не знімав,а самі розбились вщент(((,тут правий(((...
А взагалі практік рум навіть для особистих занять є рентабельним і зручним(як росташування так і відсутність сусідів...)
Відправлено 26 Квітень 2010 - 12:25
Мене цікавить ціна прокату або занять сугубо на XONE - контроллерах!!!
П.с 382395754 моя аська! В тебе закритий доступ в повідомленнях на форумі, чи що за біда, бо неможу в приват написати!
П.с 382395754 моя аська! В тебе закритий доступ в повідомленнях на форумі, чи що за біда, бо неможу в приват написати!
Нанашку, апліфтінг то не олдскул...
Відправлено 26 Квітень 2010 - 15:06
Апаратура не даєтся в оренду,не розподіляєтся на частини,все що є там можна використовувати або ні,по власному бажанню... якщо це одноразовий візит то по ціні запису мікса і відповідно по часу 3-4 год...
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1
Згорнути категорію Похожие темы
| Название темы | Автор | Статистика | Последнее сообщение | |
|---|---|---|---|---|
![]() |
[R'n'B/Hip Hop] Pitbull – Hotel Room Service
rapidspread.com 17.07.2009 |
Dees ![]() |
|
|
![]() |
[R'n'B/Hip Hop]Mario feat Rihanna - Emergency Room (prod. by SoundZ)
rapidspread.com 15.02.09 |
Dees ![]() |
|
|
![]() |
|
Vova AKA Lemon ![]() |
|
|
![]() |
Big Room/Robbie Rivera/Vince Parro/Kevin Sunray and other
|