Раді Вас вітати на Клубному Форумі Івано-Франківська [Club Music Community]
![]() |
|
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
рэйв "ТЕХНОПОЛИС" и ВИКТОР СТРОГОНОВ | 30 КВІТНЯ 2010 | ВАВІЛОН DJ Fashist
Відправлено 15 Квітень 2010 - 00:46
а стилістика відсутня! шо нє гаварі)))
http://pravda-nepravda.blogspot.com
http://www.myspace.com/fitil_dj
http://dj-fitil.all.dj
http://www.mus4dj.ru
http://www.takcikavo.org.ua

Відправлено 15 Квітень 2010 - 10:19
Outsider (14 Квітень 2010 - 11:57) писав:
тематичні івенти відходять в минуле, подивись навколо(
скільки раз було доведено, що перебор з бажанням задовольнити всіх неминуче веде до падіння якості.
але що не говоріть, технополіс - бренд, що якби натякає. була б це інакша вечірка - я б не здивувався присутності в лайнапі предстаників пєрдохаус і інших корисних напрямків.
а взагалі лемінги рішають. файно всім погуляти))
Відправлено 15 Квітень 2010 - 11:40
та хоть душу дияволу продайте за вечірку і її організацію, всім наср*ти і то ще мяко кажучи...
народ йде відпочивати а не слухати розповіді про те як "от ми з пацанами кинули 100500 міліонів і привезли вам Піта Тонга" чи про те як хтось попав на 100500 гривень ... пічаль....

Відправлено 15 Квітень 2010 - 13:11
Sugarstar (15 Квітень 2010 - 11:40) писав:
та хоть душу дияволу продайте за вечірку і її організацію, всім наср*ти і то ще мяко кажучи...
народ йде відпочивати а не слухати розповіді про те як "от ми з пацанами кинули 100500 міліонів і привезли вам Піта Тонга" чи про те як хтось попав на 100500 гривень ... пічаль....
вот і я про що.
чогось в вечірках які органзовує Лєс, неграє тєхно? (це я так для прикладу)
вот ти побачив афіші фашиста....думаєш собі..о кльово, буде хардкорчік, а тута приходиш і грає тєхно чи ше якийсь брєд...це як дешева баба
Відправлено 15 Квітень 2010 - 14:36
Відправлено 15 Квітень 2010 - 15:38
Outsider (14 Квітень 2010 - 11:57) писав:
де Фітіль, де Стас, діджеї , які можуть і вписуються в ОРИГІНАЛЬНУ концепцію РЕЙВУ ТЕХНОПОЛІС?
коротше - шопопало паті із відомим хедлайнером, і технополісом тут аж ніяк не пахне.
до слова, останній подкаст з SS 17
First Line Podcast : 009 : SS17 by firstlinemusic
таке вписується з Фашиком?))) Аут, ді-джеям є така властивість підстоюватися під формат вечірки. То чому Фаня не може це зробити, чи Вероніка?

Відправлено 15 Квітень 2010 - 15:48
в КИєві жодна вечірка даного стилю, навіть із світовими зірками не вийшла в НОЛЬ
..і не згадуйте мені зараз вечірку з Фашиком в Снятині)))))

Відправлено 15 Квітень 2010 - 17:35
Відправлено 15 Квітень 2010 - 19:55
я не спорю, для більшості лемінгів(с) це мего жирне паті, отож удачно вам відпочити
вже краще Стас, чим та купа ренєток
Пішов з форуму.

Відправлено 15 Квітень 2010 - 20:31
ти модератор, мав би слідкувати за правилами! а ти щойно порушив одне з них, образивши простих, ні в чому не винних людей - обізвавши їх "щурами"
друга репліка! краще Стас ніж купа ранеток? Стас харош, це ясно !! але ти усвідомив що щойно назвав Буратіно, Вероніку і Фаню ранетками?!! а хто мав грати ще з Фашиком..???? з Фашиком грають одні з найкращих діджеїв Франика і ЛЬвова (Буратіно, Вероніка, Фаня), на другому танцполі грають організатори(резиденти клубу) для зовсім іншої публіки, форматної клубу...! це ж всьо логічно! обоснуй свої камменти...

Відправлено 15 Квітень 2010 - 20:51
пробуй когось іншого тролити!
вдалого вечора.
Пішов з форуму.

Відправлено 15 Квітень 2010 - 21:28
чувак..) ти поступив як справжній "МУЖЧИНА"! сказав, і замість того щоб відповісти за свої слова побіг ховатися "бабі під спідницю")))))))))))!
і тобі вдалого вечора))))))

Відправлено 15 Квітень 2010 - 22:09
засрати вечірку і нічого більшого а як приходиться то даже не мож
відповісти за свої слова ...
Повідомлення відредагував Dj Sky: 15 Квітень 2010 - 22:25
Причина редагування Ще раз і бан!!!! p.s: Повидаляв весь ненорматив
Відправлено 15 Квітень 2010 - 22:09

Диджеем может стать каждый, но не каждый умеет выступать, прежде всего ты артист на тебя смотрят , ты в центре всего происходящего и главная задача это не только качественно отыграть, а полностью отдать себя публике. Плохой музыки нет, есть плохой артист, который не умеет ее преподносить!!!
Відправлено 15 Квітень 2010 - 22:28

Відправлено 22 Квітень 2010 - 15:55
ВИ РЕАЛЬНО ОФІГІЛИ!
АБО ДАВНО НЕ ПОЛУЧАЛИ ПО НОСІ!!
Взяти до уваги, що ваша вечірка 30.04 - то якого хрена своїми трансформерами заклеюєте афіші вечірки, яка відбудеться 14.05
Мало місця?
Платите за рекламні місця?
Чи зробити рейд по зриванню ваших афіш??
Це я вам пред'являю, як один з учасників проекту Energy Of Life..
Виникають питання? Телефонуй за телефонами гарячої лінії :
0 98 921 46 88 Петя
0 50 956 23 18 Les
Відправлено 22 Квітень 2010 - 16:08
По друге по носі будеш когось іншого бити но ненас точно ...
По трете ми незаклеювали ваші афішкі НІДЕ тікі в одному місці а саме напроти старого двору ми заклеїли половину і то меншу
тойсть ми лишили ваші афішкі половину більшу а на меншу заклеїли свої таяк ти там за місце неплатив і ми неплатили всьо чесно по половині висять там афіші і ваші і наші ....
мир всім
( :
Відправлено 22 Квітень 2010 - 16:14

Відправлено 22 Квітень 2010 - 16:15
ENERGY (22 Квітень 2010 - 16:08) писав:
Отимінно, отимінно))))
Слова підібрані!!Хочеш ще в реалі тобі це скажу в очі????
Цитата
Питання часу))
Цитата
тікі тікі карді!!!
Відправлено 22 Квітень 2010 - 16:24
Ти тут мож виписувати шо хоч всерівно твої дешеві пости мені просто невпали ні вкут ні в двері ...
Ми незаклеїли всі твої афішкі по всьому місті ми просто на одній стіні взяли половину і всьо ти вирішив за це до нас придерися
це твоя справа роби шо хоч бий стріляй по і так далі но думай про наслідки я думаю обгронтував тобі всьо ...
Поділитися темою:
Згорнути категорію Похожие темы
| Название темы | Автор | Статистика | Последнее сообщение | |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Friends dj project & Peace | 29 квітня | НК ВАВІЛОН
|
Dj Sky ![]() |
|
|
![]() |
Опитування: