Раді Вас вітати на Клубному Форумі Івано-Франківська [Club Music Community]
![]() |
|
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Philosophy of sound RE-BooT & dimOn_bOy
Відправлено 30 Грудень 2009 - 01:28
Вся найновіша інформація пов"язана з нашим проектом в першу чергу буди висвітлюватись в цьому блозі.
Наперд хочу заявити. На всі провокації і не здорову критику відповідатиму в пм. Так що можете не писати тут всякий бруд, щоб всі бачили які ви круті на форумі і вмієте роздратувати та вивести з себе людей.
Як з нами зв"язатися?
isq: 352728461 email: p.o.s@i.ua Ми вконтакті
Відправлено 30 Грудень 2009 - 02:17
Відправлено 31 Грудень 2009 - 15:23

Диджеем может стать каждый, но не каждый умеет выступать, прежде всего ты артист на тебя смотрят , ты в центре всего происходящего и главная задача это не только качественно отыграть, а полностью отдать себя публике. Плохой музыки нет, есть плохой артист, который не умеет ее преподносить!!!
Відправлено 31 Грудень 2009 - 16:57
Відправлено 31 Грудень 2009 - 17:22
З Наступаючим Ваш колектив)
Будем чекати на івенти від Philosophy of sound
Відправлено 31 Грудень 2009 - 22:37
dimon_boy (31.12.2009, 15:57) писав:
не завжди.....деколи чим більше людей тим краще))))

Диджеем может стать каждый, но не каждый умеет выступать, прежде всего ты артист на тебя смотрят , ты в центре всего происходящего и главная задача это не только качественно отыграть, а полностью отдать себя публике. Плохой музыки нет, есть плохой артист, который не умеет ее преподносить!!!
Відправлено 31 Грудень 2009 - 23:33
Відправлено 01 Січень 2010 - 20:24
ENERGY (31.12.2009, 22:33) писав:
А на рах твоїх слів то я повністю з тобою згідний...
Але важко знайти 5 чел,щоб зі зхожими мозгами були і думки не розбігались(((
У нашому проекті буде максимум 4 людини але то пізніше)))
Не все зразу,Рим теж не за один день побудували..)))
Відправлено 10 Січень 2010 - 15:26
Задоволеними залишились і ми, і організатори івенту (ак47), і люди котрих ми везли туди, і водій автобуса яким ми їхали
Поздоровлення з успішним стартом приймаються нижче)))
Відправлено 11 Січень 2010 - 01:06
In trause_001
In trause_002
In trause_003_(guest mix)
In trause_004_(NEW)

Відправлено 11 Січень 2010 - 01:22
Sprite (11.1.2010, 0:06) писав:
то був би не спрайт якби ненаписав цей пост......де було написано слово промо група???читай уважно хлопці написали що вони молодий проект і аж ніяк не промо група!!!!!ти в любій темі знайдеш до чого доколупатися спрайт-всі вже привикли до твоєї такої манери....хлопці написали 1 пост а ти кажеш шо вони розписують так ось перестань менше знаходити в чужих постах чогось провокативного бо найбільше провокативності в твоїх постах йде....доречі з франіка ніхто крім них неорганізував поїздку на даний захід ось вони і тішаться цим.....
як каже паласатік BE POZITIVE)))))
Відправлено 11 Січень 2010 - 01:58
dimon_boy (30.12.2009, 0:28) писав:
Я згоден, що про промо не було нічого сказано, але натяків в кожному реченні хоч греблю гати. Добре, почитай цитату вище, це ж не я придумав! Хлопці, які організовують вечірки. От коли і організують, тоді і напишуть. Я просто навожу приклад на тому ж Енерджі Оф Лайв. Вова-Лєс також вже організував не один телепорт на різні заходи, але про це він не розписував в інф про промо, не вказує це в переліку заходів ЕоЛ, вловлюєш суть?
Я так ізнав, що сприйметься в штики! Я просто зробив хлопцям слушне зауваження. Тому що погляньте скільки Іф-Позитив зробив вечірок, скільки ЕоЛ, той же АК і скільки зараз робиться багато вечірок від різних інших молодих людей, але ніде після заходу так не роздувається, як тут про те, що ми організували автобус. Молодці, що щось роб*ять, але ще раз прочитайте цитату. То не я писав. Просто майте повагу до інших промо, от і все. Ваша "організація" - (вже навіть не знаю як це назвати, якщо не промо) називається "Філософія звуку", але поки що по-іншому, як "пригоди автопарку" і не назвеш. Тому ще раз попабажаю того, що в останньому реченні мого попереднього поста!
In trause_001
In trause_002
In trause_003_(guest mix)
In trause_004_(NEW)

Відправлено 11 Січень 2010 - 02:08
Sprite (11.1.2010, 0:58) писав:
Я так ізнав, що сприйметься в штики! Я просто зробив хлопцям слушне зауваження. Тому що погляньте скільки Іф-Позитив зробив вечірок, скільки ЕоЛ, той же АК і скільки зараз робиться багато вечірок від різних інших молодих людей, але ніде після заходу так не роздувається, як тут про те, що ми організували автобус. Молодці, що щось роб*ять, але ще раз прочитайте цитату. То не я писав. Просто майте повагу до інших промо, от і все. Ваша "організація" - (вже навіть не знаю як це назвати, якщо не промо) називається "Філософія звуку", але поки що по-іншому, як "пригоди автопарку" і не назвеш. Тому ще раз попабажаю того, що в останньому реченні мого попереднього поста!
нарахунок того що інші промо тіж еол іф позітів ак робили і роб*ять багато всьо неспорю.....просто в цієї організації така манера висловлювання вони виразили її в пості так як і ти виражаєш свої думки але всерівно можно було б без цього обійтися...я тобі теж роблю слушне зауваження що ти прискіпуєшся в будь якій темі хто би що неробив чи писав
Be POZITIVE))))
Відправлено 11 Січень 2010 - 18:17
dimon_boy (30.12.2009, 0:28) писав:
Але це здорова критика. Згоден що ми не організували ще нічого, але як казав один мен
RE-BOOT(i love trance) (1.1.2010, 19:24) писав:
Повір що зараз планується багато чого, але починати нове діло завжди важко. Нічого ще не шариш, всі думають як б заробити на новачках, кидають тебе...
Далі...
dimon_boy (10.1.2010, 14:26) писав:
Задоволеними залишились і ми, і організатори івенту (ак47), і люди котрих ми везли туди, і водій автобуса яким ми їхали
Поздоровлення з успішним стартом приймаються нижче)))
Я просто написав один пост. У відповідь почув
Sprite (11.1.2010, 0:06) писав:
І що це з твого боку як не провокація конфліктів? хочеш подискутувати пиши в асю 352728461
Be POZITIVE))))
Відправлено 15 Січень 2010 - 15:24
Зустріч вКонтакте http://vkontakte.ru/club14520987 - там всі подробиці.
Відправлення завтра о 17:00 від кінотеатру люм'єр.
line-up
Special Guests:iO (Live) (Київ)
Goshva (Birthday Set) (Тернопіль-Київ)
Denis Binokl (Київ)
Sync (Тернопіль)
Andrew Sinnik(Франкфурт – Вінниця)
Barou (aka Vincent Rio)(Одеса-Київ)
Nick Coden (aka N-Code)(Київ)
Westboy (Київ)
Sparkles (live) (Київ)
Зимова резиденція kissfm чекає саме на тебе.
Поділитися темою:
Згорнути категорію Похожие темы
| Название темы | Автор | Статистика | Последнее сообщение | |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Dj.Boyko (SOUND SHOCKING)-ЗАВОДИ
|
Nila ![]() |
|
|
![]() |
Ministry Of Sound Sessions Mixed By Seamus Haji (2006)
|
Nila ![]() |
|
|
![]() |
Va - Ministry Of Sound-its Only A Mixtape (2006)
|
energizer ![]() |
|
|
![]() |
Группа террористов планировала устроить взрыв в одном из самых известных клубов Лондона - Ministry of Sound
|
Dj Les ![]() |
|
|
![]() |
[house]Dj Boyko present Sound Shocking
UA-IX infostore |
Dj Sector ![]() |
|
|

Допомога

Вхід