Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community]: Philosophy of sound - Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community]

Перейти до вмісту

Раді Вас вітати на Клубному Форумі Івано-Франківська [Club Music Community]

Ласкаво просимо на Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community], ми рекомендуємо Вам зареєструватися (Реєструватися зараз або Авторизуватися).Після реєстрації, Вам буде доступно безліч прихованих можливостей, таких як:

• Створення тем і відповіді в темах
  • Доступ до особистого профілю
  • Додавання подій в календар
  • Створення і управління списком друзів
  • Доступ до системи репутації
  • та багато чого іншого!
Guest Message © 2012 DevFuse
Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Philosophy of sound RE-BooT & dimOn_bOy Оцінка: -----

#1 Користувач офлайн   dimon_boy 

• качаю всі альбоми ранєток
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до галереї
  • Група: Користувачі
Репутація: 41

Відправлено 30 Грудень 2009 - 01:28

Ми молодий проект Philosophy Sound. Наша мета – пропагування клубної культури на західнійУкраїні. Основний напрямок роботи – організація вечірок різних масштабів та тематик (як клубного так і рок напрямків) . В найблищому майбутньому планується відкриття порталу на якому буде висвітлюватися клубне та рок-життя Прикарпаття (анонси та фотозвіти з вечірок, статті та інтерв'ю, а також оглядизакладів, котрі користуються найбільшим попитом молоді). Наша командаскладається з молодих, креативних людей – діджеїв, програмістів, фотографів,журналістів, промоутерів, яким не байдужа клубна культура.

Вся найновіша інформація пов"язана з нашим проектом в першу чергу буди висвітлюватись в цьому блозі.

Наперд хочу заявити. На всі провокації і не здорову критику відповідатиму в пм. Так що можете не писати тут всякий бруд, щоб всі бачили які ви круті на форумі і вмієте роздратувати та вивести з себе людей.

Як з нами зв"язатися?
isq: 352728461 email: p.o.s@i.ua Ми вконтакті
Зображення
отвєчяю прейде чяс іми виростемо, томущьо мині непофік, нонічьо я за грамотність на форумі!
0

#2 Користувач офлайн   dimon_boy 

• Перейти до галереї

Відправлено 30 Грудень 2009 - 02:17

Наша перша затія - організація телепорту на вдкриття зимової везиденції кіссфм
Зображення
отвєчяю прейде чяс іми виростемо, томущьо мині непофік, нонічьо я за грамотність на форумі!
0

#3 Користувач офлайн   ElectroM@n 

• Andrei Kovalsky
Репутація: 0

Відправлено 31 Грудень 2009 - 15:23

хто входить в склад проекту???
Come with me...it's Revolution
Зображення
Диджеем может стать каждый, но не каждый умеет выступать, прежде всего ты артист на тебя смотрят , ты в центре всего происходящего и главная задача это не только качественно отыграть, а полностью отдать себя публике. Плохой музыки нет, есть плохой артист, который не умеет ее преподносить!!!
0

#4 Користувач офлайн   dimon_boy 

• Перейти до галереї

Відправлено 31 Грудень 2009 - 16:57

Перегляд повідомленняElectroM@n (31.12.2009, 14:23) писав:

хто входить в склад проекту???

Я та RE-BooT засновники. В кінці місяця все дізнаєтесь самі. Як казав один франківський мен "чим менше людей тим краще"
Зображення
0

#5 Користувач офлайн   Narayana 

• Бригадир
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
Репутація: 1

Відправлено 31 Грудень 2009 - 17:22

Ну що ж). Якщо клубна культура вам цікава! Вперед! Бажаю успіхів)
З Наступаючим Ваш колектив)
Будем чекати на івенти від Philosophy of sound
Нанашку, апліфтінг то не олдскул...
0

#6 Користувач офлайн   ElectroM@n 

• Andrei Kovalsky

Відправлено 31 Грудень 2009 - 22:37

Перегляд повідомленняdimon_boy (31.12.2009, 15:57) писав:

Я та RE-BooT засновники. В кінці місяця все дізнаєтесь самі. Як казав один франківський мен "чим менше людей тим краще"

не завжди.....деколи чим більше людей тим краще))))
Come with me...it's Revolution
Зображення
Диджеем может стать каждый, но не каждый умеет выступать, прежде всего ты артист на тебя смотрят , ты в центре всего происходящего и главная задача это не только качественно отыграть, а полностью отдать себя публике. Плохой музыки нет, есть плохой артист, который не умеет ее преподносить!!!
0

#7 Користувач офлайн   ENERGY 

• Бригадир
Репутація: -2

Відправлено 31 Грудень 2009 - 23:33

Більше людей більше можливостей ....Але чим більше людей тим більш напряжніже....на мою думку в таких організаціях має бути близько 5 людей іто кожен має займатися конкретним ділом шоб невиникало лишніх запитань..........Удачі вам і з наступаючим......
0

#8 Користувач офлайн   RE-BOOT(i love trance) 

• Бригадир
Репутація: 42

Відправлено 01 Січень 2010 - 20:24

Перегляд повідомленняENERGY (31.12.2009, 22:33) писав:

Більше людей більше можливостей ....Але чим більше людей тим більш напряжніже....на мою думку в таких організаціях має бути близько 5 людей іто кожен має займатися конкретним ділом шоб невиникало лишніх запитань..........Удачі вам і з наступаючим......

:yesmaster: Дякую,МЕН,тебе тоже з Новим Роком))))
А на рах твоїх слів то я повністю з тобою згідний...
Але важко знайти 5 чел,щоб зі зхожими мозгами були і думки не розбігались(((
У нашому проекті буде максимум 4 людини але то пізніше)))
Не все зразу,Рим теж не за один день побудували..)))
RE-BOOT pres. R12
0

#9 Користувач офлайн   dimon_boy 

• Перейти до галереї

Відправлено 10 Січень 2010 - 15:26

Перше діло за яке ми взялись (телепорт на відкриття зимової резиденції кіссфм) пройшло успішно.
Задоволеними залишились і ми, і організатори івенту (ак47), і люди котрих ми везли туди, і водій автобуса яким ми їхали ;)
Поздоровлення з успішним стартом приймаються нижче)))
Зображення
0

#10 Користувач офлайн   Narayana 

• Бригадир
Репутація: 1

Відправлено 11 Січень 2010 - 00:05

:poz: :poz: :poz: :poz: :poz: :poz: :poz: :poz: :poz: :poz: :poz: :poz: :poz: :poz: :poz: :poz:
Мої вітання!!!!
Нанашку, апліфтінг то не олдскул...
0

#11 Користувач офлайн   Sprite 

• Trause - it's music.
  • Перейти до галереї
  • Група: V.I.P
Репутація: 30

Відправлено 11 Січень 2010 - 01:06

Хлопці, я думав промо-групи займаються вечірками, привозними діджеями і організацією шоу! А у вас телепорт, автобус, водій. Вам би в атопарк десь працювати йти, якимось привтаними перевізниками чи таксистами. Не подумайте нічого негативного, ви молодці, що організували телепорт, але ви це так роздуваєте, ніби таке в Франківську вперше кимось організовується і взагалі - це подія супер-масштабу. Я чомусь думаю, що для Кісс-Фм і АК47 ви просто хлопці, які допомогли знайти автобус от і все. Ну принаймні судячи з ваших коментів - для мене це саме так. Не сприйміть в штики, але "промо-група" поки що занадто голосно звучить. Тому працюйте над чимось серйознішим, щоб потім вже отак розписувати.

0

#12 Користувач офлайн   Omar 

• Клабер
  • PіpPіpPіp

Відправлено 11 Січень 2010 - 01:22

Перегляд повідомленняSprite (11.1.2010, 0:06) писав:

Хлопці, я думав промо-групи займаються вечірками, привозними діджеями і організацією шоу! А у вас телепорт, автобус, водій. Вам би в атопарк десь працювати йти, якимось привтаними перевізниками чи таксистами. Не подумайте нічого негативного, ви молодці, що організували телепорт, але ви це так роздуваєте, ніби таке в Франківську вперше кимось організовується і взагалі - це подія супер-масштабу. Я чомусь думаю, що для Кісс-Фм і АК47 ви просто хлопці, які допомогли знайти автобус от і все. Ну принаймні судячи з ваших коментів - для мене це саме так. Не сприйміть в штики, але "промо-група" поки що занадто голосно звучить. Тому працюйте над чимось серйознішим, щоб потім вже отак розписувати.

то був би не спрайт якби ненаписав цей пост......де було написано слово промо група???читай уважно хлопці написали що вони молодий проект і аж ніяк не промо група!!!!!ти в любій темі знайдеш до чого доколупатися спрайт-всі вже привикли до твоєї такої манери....хлопці написали 1 пост а ти кажеш шо вони розписують так ось перестань менше знаходити в чужих постах чогось провокативного бо найбільше провокативності в твоїх постах йде....доречі з франіка ніхто крім них неорганізував поїздку на даний захід ось вони і тішаться цим.....

як каже паласатік BE POZITIVE)))))
0

#13 Користувач офлайн   Sprite 

• Trause - it's music.
  • Перейти до галереї
  • Група: V.I.P
Репутація: 30

Відправлено 11 Січень 2010 - 01:58

Перегляд повідомленняdimon_boy (30.12.2009, 0:28) писав:

Ми молодий проект Philosophy Sound. Наша мета – пропагування клубної культури на західнійУкраїні. Основний напрямок роботи – організація вечірок різних масштабів та тематик (як клубного так і рок напрямків).

Я згоден, що про промо не було нічого сказано, але натяків в кожному реченні хоч греблю гати. Добре, почитай цитату вище, це ж не я придумав! Хлопці, які організовують вечірки. От коли і організують, тоді і напишуть. Я просто навожу приклад на тому ж Енерджі Оф Лайв. Вова-Лєс також вже організував не один телепорт на різні заходи, але про це він не розписував в інф про промо, не вказує це в переліку заходів ЕоЛ, вловлюєш суть?

Я так ізнав, що сприйметься в штики! Я просто зробив хлопцям слушне зауваження. Тому що погляньте скільки Іф-Позитив зробив вечірок, скільки ЕоЛ, той же АК і скільки зараз робиться багато вечірок від різних інших молодих людей, але ніде після заходу так не роздувається, як тут про те, що ми організували автобус. Молодці, що щось роб*ять, але ще раз прочитайте цитату. То не я писав. Просто майте повагу до інших промо, от і все. Ваша "організація" - (вже навіть не знаю як це назвати, якщо не промо) називається "Філософія звуку", але поки що по-іншому, як "пригоди автопарку" і не назвеш. Тому ще раз попабажаю того, що в останньому реченні мого попереднього поста!

0

#14 Користувач офлайн   Omar 

• Клабер
  • PіpPіpPіp

Відправлено 11 Січень 2010 - 02:08

Перегляд повідомленняSprite (11.1.2010, 0:58) писав:

Я згоден, що про промо не було нічого сказано, але натяків в кожному реченні хоч греблю гати. Добре, почитай цитату вище, це ж не я придумав! Хлопці, які організовують вечірки. От коли і організують, тоді і напишуть. Я просто навожу приклад на тому ж Енерджі Оф Лайв. Вова-Лєс також вже організував не один телепорт на різні заходи, але про це він не розписував в інф про промо, не вказує це в переліку заходів ЕоЛ, вловлюєш суть?

Я так ізнав, що сприйметься в штики! Я просто зробив хлопцям слушне зауваження. Тому що погляньте скільки Іф-Позитив зробив вечірок, скільки ЕоЛ, той же АК і скільки зараз робиться багато вечірок від різних інших молодих людей, але ніде після заходу так не роздувається, як тут про те, що ми організували автобус. Молодці, що щось роб*ять, але ще раз прочитайте цитату. То не я писав. Просто майте повагу до інших промо, от і все. Ваша "організація" - (вже навіть не знаю як це назвати, якщо не промо) називається "Філософія звуку", але поки що по-іншому, як "пригоди автопарку" і не назвеш. Тому ще раз попабажаю того, що в останньому реченні мого попереднього поста!

нарахунок того що інші промо тіж еол іф позітів ак робили і роб*ять багато всьо неспорю.....просто в цієї організації така манера висловлювання вони виразили її в пості так як  і ти виражаєш свої думки але всерівно можно було б без цього обійтися...я тобі теж роблю слушне зауваження що ти прискіпуєшся в будь якій темі хто би що неробив чи писав

Be POZITIVE))))
0

#15 Користувач офлайн   dimon_boy 

• Перейти до галереї

Відправлено 11 Січень 2010 - 18:17

Перегляд повідомленняdimon_boy (30.12.2009, 0:28) писав:

На всі провокації і не здорову критику відповідатиму в пм. 

Але це здорова критика. Згоден що ми не організували ще нічого, але як казав один мен

Перегляд повідомленняRE-BOOT(i love trance) (1.1.2010, 19:24) писав:

Не все зразу,Рим теж не за один день побудували..)))

Повір що зараз планується багато чого, але починати нове діло завжди важко. Нічого ще не шариш, всі думають як б заробити на новачках, кидають тебе...
Далі...

Перегляд повідомленняdimon_boy (10.1.2010, 14:26) писав:

Перше діло за яке ми взялись (телепорт на відкриття зимової резиденції кіссфм) пройшло успішно.
Задоволеними залишились і ми, і організатори івенту (ак47), і люди котрих ми везли туди, і водій автобуса яким ми їхали ;)
Поздоровлення з успішним стартом приймаються нижче)))

Я просто написав один пост. У відповідь почув

Перегляд повідомленняSprite (11.1.2010, 0:06) писав:

Тому працюйте над чимось серйознішим, щоб потім вже отак розписувати.

І що це з твого боку як не провокація конфліктів? хочеш подискутувати пиши в асю 352728461

Be POZITIVE))))
Зображення
0

#16 Користувач офлайн   dimon_boy 

• Перейти до галереї

Відправлено 15 Січень 2010 - 15:24

І знову ми їдемо вГори.
Зустріч вКонтакте http://vkontakte.ru/club14520987 - там всі подробиці.
Відправлення завтра о 17:00 від кінотеатру люм'єр.

line-up

Special Guests:iO (Live) (Київ)

Goshva (Birthday Set) (Тернопіль-Київ)

Denis Binokl (Київ)

Sync (Тернопіль)

Andrew Sinnik(Франкфурт – Вінниця)

Barou (aka Vincent Rio)(Одеса-Київ)

Nick Coden (aka N-Code)(Київ)

Westboy (Київ)

Sparkles (live) (Київ)

Зимова резиденція kissfm чекає саме на тебе.
Зображення
0

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Згорнути категорію Похожие темы

Название темы Автор Статистика Последнее сообщение
Открытая тема (есть новые ответы) Dj.Boyko (SOUND SHOCKING)-ЗАВОДИ Nila 
  • 3 Ответов
  • 1.126 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) Ministry Of Sound Sessions Mixed By Seamus Haji (2006) Nila 
  • 0 Ответов
  • 702 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) Va - Ministry Of Sound-its Only A Mixtape (2006) energizer 
  • 3 Ответов
  • 1.119 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) Группа террористов планировала устроить взрыв в одном из самых известных клубов Лондона - Ministry of Sound Dj Les 
  • 3 Ответов
  • 1.178 Просмотров
Открытая тема (есть новые ответы) [house]Dj Boyko present Sound Shocking
UA-IX infostore
Dj Sector 
  • 4 Ответов
  • 1.180 Просмотров

1 людей читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 схованих користувачів