Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community]: Мастерінг - Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community]

Перейти до вмісту

Раді Вас вітати на Клубному Форумі Івано-Франківська [Club Music Community]

Ласкаво просимо на Клубний Форум Івано-Франківська [Club Music Community], ми рекомендуємо Вам зареєструватися (Реєструватися зараз або Авторизуватися).Після реєстрації, Вам буде доступно безліч прихованих можливостей, таких як:

• Створення тем і відповіді в темах
  • Доступ до особистого профілю
  • Додавання подій в календар
  • Створення і управління списком друзів
  • Доступ до системи репутації
  • та багато чого іншого!
Guest Message © 2012 DevFuse
  • 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Мастерінг проблеми з якими зіштовхується кожен електронний музикант

#41 Користувач офлайн   Narayana 

• Бригадир
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Група: Користувачі
Репутація: 1

Відправлено 11 Грудень 2009 - 21:12

Качаю. Спасибі за книгу)
Нанашку, апліфтінг то не олдскул...
0

#42 Користувач офлайн   RE-BOOT(i love trance) 

• Бригадир
Репутація: 42

Відправлено 11 Грудень 2009 - 21:17

Качайте і читайте на здоровля!!!Мені буде приємно,якщо ви щось для себе цікавого там знайдете)))
RE-BOOT pres. R12
0

#43 Користувач офлайн   Narayana 

• Бригадир

Відправлено 11 Грудень 2009 - 21:29

Дякс RE-BOOT) Переглянув трошки, вроді легенько все написано, зрозуміло. Але всерівно хочеться побачити на власні очі і почути, тим більше є відмінності по зведенню різних стилів...
0

#44 Користувач офлайн   RE-BOOT(i love trance) 

• Бригадир

Відправлено 11 Грудень 2009 - 21:35

Хочеться але шо робити...Тре йти десь на звукорежисуру вчитися,може там покажуть)))
RE-BOOT pres. R12
0

#45 Користувач офлайн   Jurgen 

• ViP персона
  • Група: V.I.P
Репутація: 17

Відправлено 11 Грудень 2009 - 23:26

а є простіший варіант: ця книжка + відеоуроки на ютубі + власні... (може не дуже коректно прозвучить) ..."тицькання мишкою". але ті уроки попробуй найди.
:(

0

#46 Користувач офлайн   RE-BOOT(i love trance) 

• Бригадир

Відправлено 11 Грудень 2009 - 23:29

Перегляд повідомленняJurgen (11.12.2009, 22:26) писав:

а є простіший варіант: ця книжка + відеоуроки на ютубі + власні... (може не дуже коректно прозвучить) ..."тицькання мишкою". але ті уроки попробуй найди.
:(

:120: :yesmaster:
RE-BOOT pres. R12
0

#47 Користувач офлайн   Narayana 

• Бригадир

Відправлено 11 Грудень 2009 - 23:43

Уроки конешно хорошо, але думаю як в когось появиться матеріал, звернутись до людини яка вже це вміє робити, сісти збоку і спостерігати як і чим вона це робить! Jurgen я сайд чейн роздуплився не мало не багато за 30-40 хв ы це тыльки один ефект, а там спектри, максимайзери, треба знати що де підтягнути, зрізати... Це може надовго затянутись... Ну це сугубо моя думка.. Особисто я сів би біля когось шоб мені показав і пояснив. :dj:
0

#48 Користувач офлайн   RE-BOOT(i love trance) 

• Бригадир

Відправлено 11 Грудень 2009 - 23:49

Перегляд повідомленняDj Acid Ecstasy (11.12.2009, 22:43) писав:

Уроки конешно хорошо, але думаю як в когось появиться матеріал, звернутись до людини яка вже це вміє робити, сісти збоку і спостерігати як і чим вона це робить! Jurgen я сайд чейн роздуплився не мало не багато за 30-40 хв ы це тыльки один ефект, а там спектри, максимайзери, треба знати що де підтягнути, зрізати... Це може надовго затянутись... Ну це сугубо моя думка.. Особисто я сів би біля когось шоб мені показав і пояснив. :dj:

Хтось може показати і розказати лиш стандартні процедури в загальних прийнятих рамках,а дальше треба самому вироб*яти манеру і слух,тому що для кожного трека та стилю підхід індивідуальний...кожен бачить один і той самий трек по різному!!!!
RE-BOOT pres. R12
0

#49 Користувач офлайн   Narayana 

• Бригадир

Відправлено 12 Грудень 2009 - 00:11

Перегляд повідомленняRE-BOOT(i love trance) (11.12.2009, 23:49) писав:

Хтось може показати і розказати лиш стандартні процедури в загальних прийнятих рамках,а дальше треба самому вироб*яти манеру і слух,тому що для кожного трека та стилю підхід індивідуальний...кожен бачить один і той самий трек по різному!!!!

Ну так, даш трансеру зводити РнБ, зробить транс... Але я впринципі і наблизився до цього, якщо ти будеш дивитись за кимось як зводять твій трек, ти можеш сказати шо тобі так не подобається і у висновку разом добитись результату якого хочеш... НУ ЦЕ ЩЕ РАЗ ТІЛЬКИ МОЯ ДУМКА.
0

#50 Користувач офлайн   RE-BOOT(i love trance) 

• Бригадир

Відправлено 12 Грудень 2009 - 00:55

Перегляд повідомленняDj Acid Ecstasy (11.12.2009, 23:11) писав:

Ну так, даш трансеру зводити РнБ, зробить транс... Але я впринципі і наблизився до цього, якщо ти будеш дивитись за кимось як зводять твій трек, ти можеш сказати шо тобі так не подобається і у висновку разом добитись результату якого хочеш... НУ ЦЕ ЩЕ РАЗ ТІЛЬКИ МОЯ ДУМКА.

дОПОВНЮ,ТАК,для прікола!!!
Це добре,коли обидві людини хоть трохи мають юявлення,що воно таке...
А от,уяви,ти вже маєш студію,сложившийся продюсер і приходить до тебе папік якийсь з дочкою туповатою і каже ,щоб ти там замутив їй трек,тобто мастерінг(слова і аранжеровка проста є),ти мутиш трек і питаєш її чи проканає,а вона каже що щось не дуже,каже що хоче щоб "ФАЙНО БУЛО",і сидиш крутиш ручки,щоб файно було)))))))
:boo: Оффтоп...
RE-BOOT pres. R12
0

#51 Користувач офлайн   Jurgen 

• ViP персона
Репутація: 17

Відправлено 12 Грудень 2009 - 01:09

Перегляд повідомленняDj Acid Ecstasy (11.12.2009, 22:43) писав:

ну... або так. так навіть краще. але таку людину дуже нелегко знайти. я спілкувався на цю тему з декількома "відомими". всі відповіді зводяться до однієї фрази: "на пальцях не поясню. мусиш прийти до цього сам".

Цитата

правильно. а що ще потрібно? головне, щоб до учня дійшло "шо до чого і в куда", тоді він вже зможе щось робити.

Цитата

:120: :yesmaster:
це як розуміти?

0

#52 Користувач офлайн   Narayana 

• Бригадир

Відправлено 12 Грудень 2009 - 01:09

Перегляд повідомленняRE-BOOT(i love trance) (12.12.2009, 0:55) писав:

дОПОВНЮ,ТАК,для прікола!!!
Це добре,коли обидві людини хоть трохи мають юявлення,що воно таке...
А от,уяви,ти вже маєш студію,сложившийся продюсер і приходить до тебе папік якийсь з дочкою туповатою і каже ,щоб ти там замутив їй трек,тобто мастерінг(слова і аранжеровка проста є),ти мутиш трек і питаєш її чи проканає,а вона каже що щось не дуже,каже що хоче щоб "ФАЙНО БУЛО",і сидиш крутиш ручки,щоб файно було)))))))
:boo: Оффтоп...

:wallbash: Таких папіків :rambo: ліквідовувати))))))) А доцю на базар, молоко продавати :boo: ОФФТОПП!
0

#53 Користувач офлайн   RE-BOOT(i love trance) 

• Бригадир

Відправлено 12 Грудень 2009 - 01:18

Перегляд повідомленняJurgen (12.12.2009, 0:09) писав:

ну... або так. так навіть краще. але таку людину дуже нелегко знайти. я спілкувався на цю тему з декількома "відомими". всі відповіді зводяться до однієї фрази: "на пальцях не поясню. мусиш прийти до цього сам".
правильно. а що ще потрібно? головне, щоб до учня дійшло "шо до чого і в куда", тоді він вже зможе щось робити.
це як розуміти?

Я тебе підтримав-от як зрозуміти)))І відповідь сподобалася...
RE-BOOT pres. R12
0

#54 Користувач офлайн   RE-BOOT(i love trance) 

• Бригадир

Відправлено 12 Грудень 2009 - 01:20

Перегляд повідомленняDj Acid Ecstasy (12.12.2009, 0:09) писав:

:wallbash: Таких папіків :rambo: ліквідовувати))))))) А доцю на базар, молоко продавати :boo: ОФФТОПП!

Виложить тобі пару косарей на стіл і не дуже хочеться ліквідовувати :blink:
RE-BOOT pres. R12
0

#55 Користувач офлайн   Dj VovKING 

• Бригадир
Репутація: 77

Відправлено 12 Грудень 2009 - 05:14

Порада: Пишете трек, быльш-менш прийнятний, зводите його.. Кидаєте звукоінженеру на мастерінг. Досвідчений звукач сразу зможе вам сказати де у вас є провтики у зведенні. Ви їх ліквідовуєте, кидаєте йому вавку. Він робить вам мастерінг. Домовитись за мастерінг можна за 30-40 євро. Думаю, це не так багато. І ці гроші можна вкласти у власний розвиток. Зазвичай скидують 3 різні варіанти готового, відмастереного трека. Ви вибираєте той, який найбільше вам сподобався. Розраховуєтесь... Потім берете той початковий файл і починаєте його крутити добиваючись хоча б продібного результату до того, який вам зробив хтось більш досвідчений. Так найлегше буде. Тим більше шо це ваш трек і ви знаєте в ньому всьо до єдиного семпла :)
Степан Гіга також грає брейкС!!!

VkontaktE
Зображення

0

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Згорнути категорію Похожие темы